Thursday, September 14, 2017

PROMOSI TERHEBAT PREMIUM BEAUTIFUL 2017

CIK YAYA - RATU PREMIUM BEAUTIFUL


Sesuai tak caption kat atas tu? 

Bukannya apa. Yaya banyak dapat order dan pertanyaan dari customer-customer berkenaan Premium Beautiful ni. 

Alhamdulillah rezeki kan. Sambil jaga anak kat rumah, sambil order masuk berderet. 

Sebelum Yaya cerita panjang lagi berkenaan Premium Beautiful korset AJAIB ni, nak bagitaw yang Yaya ada buat promotion sempena wedding anniversary Yaya yang ke-2.


So, boleh cepat-cepat grab TAWARAN ISTIMEWA ni yer. Terhad untuk bulan September jer taw. Bulan cinta kami laa katakan...

CIK YAYA
019-6703896

Ok, berbalik pada cerita Premium Beautiful tadi, nak cerita laa sikit ni kan, kalau awal-awal pakai Premium Beautiful dulu, memang Yaya ingat Premium Beautiful ni untuk kurus jelaa. 

Haa cuba tengok gambar ni. Yang sebelum tuh. Gemuk kan Yaya. Berat takde beza sangat pun, tapi badan tu melebar dengan jayanya. Nasib baik sarung Premium Beautiful masa anak dara lagi. Kalau tak, mesti lagi kembang. Nak-nak kalau dah bersalin.
 
Bila tengok gambar kat atas ni, uol dah boleh agak laa kan kenapa Yaya nak sangat pakai Premium Beautiful Corset yang masa tu Yaya ingat fungsinya untuk kuruskan badan jer. Tapi tak sangka banyak lagi kelebihan dan kegunaan KORSET #AJAIB ni. Tak percaya, cuba laa uol search Premium beautiful ni untuk orang yang:

1. Berpantang. 
Normal dan czer kedua-dua boleh. 
What?? Czer pun boleh pakai bengkung ke? 
Boleh! Tapi wajib dapatkan service terbaik dari Premium Beautiful Expert.



Dua gambar kat atas ni merupakan testimoni dari pengguna tegar Premium Beautiful. Kedua-duanya pernah bersalin secara pembedahan. Bukan sekali pembedahan, tapi 3 kali. Jahit, gam, stapler semua dah pernah rasa. Tapi still boleh berpantang dengan sarung Premium Beautiful Corset. Alhamdulillah dapat balik body anak dara.

2. Slip disc. 
Ni memang banyak sangat tetimoni yang terhidang.



3. Scoliosis.
Tulang belakang membengkok dan melengkung dari paksinya. Senang cerita, tulang belakang tu bentuk seakan huruf S. Sakit kan?

Tak tahu pun ada scoliosis. Pakai Premium Beautiful baru dapat detect. Sebab nya, Premium Beautiful Corset ni memang betulkan posture badan kita. So dapat detect laa kalau tulang belakang kita tu normal ke tak.

4. Nak kawin. 
Wajib pakai Premium Beautiful masa sarung baju pengantin. Confirm nampak lagi confident. Curve pun lagi cantik!

5. Senggugut. 
Masalah senggugut ni ramai sangat kan yang alami. Sampai kena ambik injection tiap-tiap bulan. Yaya ada sorang customer yang ada masalah senggugut ni. Ambik injection start umur belasan tahun. Sekarang ni dah umur 30 series. Bayangkan berapa dah jumlah kos untuk injection tu kalau nak dibandingkan dengan harga satu set Premium Beautiful ni.






6. Keputihan. 
 Ni pun sama. Rata-rata wanita memang mengalami masalah keputihan ni. Tak selesa kan bila ada keputihan? Kurang keyakinan diri.



7. Nak dapatkan zuriat. 
Sometimes, kita susah nak dapatkan anak sebab masalah dalaman kita kan. So Premium Beautiful ni boleh membantu dalaman kita supaya lebih sihat.



8. Sakit Belakang.


Wow!!! Ni baru beberapa kelebihan dan kegunaan Premium Beautiful. Banyak lagi sebenarnya. 

Nak taw lebih lanjut, Uol boleh jer search kat http://www.suhaidacheyahya.com/p/premium-beautiful.html?m=1

Lagi satu, kalau uol nak tahu, lelaki perempuan semua boleh pakai Premium Beautiful. 

What??? Lelaki pun pakai Premium Beautiful? 

Yes dear...

Lelaki pun pakai. Tapi waist nipper jer la. Untuk masalah perut buncit.

Dan juga untuk masalah sakit belakang dan scoliosis. Kalau uol ada kenal kawan or sedara-mara lelaki yang ada masalah sakit belakang/scoliosis ni, boleh laa suggest Premium Beautiful Corset ni dekat mereka.





Apa yang best sangat Premium Beautiful Corset ni? Baju dalam jer pun. Haa meh nak bagitaw. 

1. SUPERBRANDS.
Premium Beautiful ni ada title superbrands. Title superbrands ni, once satu-satu produk tu dah dapat, produk lain takkan dapat dah. So, kalau nak pilih korset, uol wajib pilih korset yang ada title superbrands ni.

2. LIFETIME WARRANTY.
Yang ni memang salah satu sebab Yaya beli Premium Beautiful dulu. Yela kan. Jaminan seumur hidup kottttt. Jimat laa duit. Beli sekali jer, boleh pakai bertahun-tahun. And Premium Beautiful ni, yang best nya kalau repair, FREE OF CHARGE je taw. NO HIDDEN CHARGE. Baju dalam apa yang kalau rosak boleh repair? Jawapannya Premium Beautiful je. 

3. FAR INFRARED RAYS (FIR).
Untuk pengetahuan uol, FIR ni disulam dalam bebenang fabrik Premium Beautiful. FIR dapat melancarkan darah dan meningkatkan semula pertumbuhan tubuh badan. Bila darah lancar, tu yang kita makin sihat.

4. Mendapat Pengiktirafan American Chiropractic Association (Pakar Tulang Dunia). 
Ini sebabnya Premium Beautiful ni elok untuk pesakit scoliosis dan slip disc.

5. Direkabentuk untuk 70% KESIHATAN dan 30% KECANTIKAN.
Premium Beautiful memang lebih kepada kesihatan. Sebab tu nenek yang umur 70 tahun pun pakai KORSET AJAIB ni dengan tujuan untuk kesihatan. 

30% KECANTIKAN + 70% KESIHATAN = 100% KEYAKINAN

Pakai Premium Beautiful Corset ni confirm makin berkeyakinan. Tak nak laa yakin sorang-sorang jer. Meh kita yakin dan sihat berjemaah. 

Untuk sebarang order dan pertanyaan berkaitan Premium Beautiful Corset ni, boleh terus Whatsapp Yaya di nombor 019-6703896 / 014-5002339.

Lots of love, 
Cik Yaya Ratu Premium Beautiful.

CIK YAYA
019.670.3896
019.670.3896
019.670.3896

Wednesday, September 13, 2017

HERBA MAHARANI (HERBA JERAT SUAMI) - SESUAI UNTUK SEMUA GOLONGAN

Assalamualaikum uol.

Harini Yaya nak sembang dengan uol pasal Herba Maharani. Macam dah lama kan tak sembang pasal Herba Jerat Suami ni. Ada yang masih tak tahu ke Herba Maharani ni apa? 


Ok takpe jom Yaya explain dekat uol.

Oh sebelum Yaya explain ni, nak bagitaw yang Yaya ada buat PROMOSI HERBA MAHARANI. Ada #TawaranIstimewa untuk uol. 

Apa tu?? Haa ni dia...

Beli 2 kotak Herba Maharani dapat Free Postage. 

Beli 7 kotak Herba Maharani, dapat FREE GIFT dari Yaya. FREE GIFT tu rahsia. Siapa beli 7 kotak, dia laa yang dapat. 

CIK YAYA
019-6703896


Ok, jom sambung pasal Herba Maharani.

Herba Maharani ni merupakan herba yang wujud sejak lebih 300 tahun dahulu. Kalau dulu, golongan diraja jela yang mampu amalkan sebab mahal dan susah sangat nak dapat. Tapi sekarang ni semua pun boleh amalkan. Dengan cara telan jer pil maharani ni setiap hari. 

Herba Maharani ni memang ada pelbagai fungsi tapi majoriti customer yang beli Herba Maharani dengan Yaya adalah dengan tujuan:

1. Nak pregnant lagi
2. Nak kuatkan rahim untuk pregnant dan elak gugur
3. Nak period teratur
4. Nak hilangkan senggugut
5. Nak pulihkan tenaga badan

Uol jangan tak tahu pulak ada geng-geng abang sado yang turut amalkan Herba Maharani ni. Sebab mereka kata boleh hilangkan kebas-kebas badan. 

Herba Maharani ni dah pernah viral kat Siakap Keli taw sebab keberkesanan dia. Kalau sampai viral tu maknanya memang berkesan laa kan.

Antara soalan yang biasa Yaya dapat berkenaan Herba Maharani ni:

Macam mana rasa dia? Bau dia kuat sangat ke?
Takde rasa apa pun. Bau pun tak kuat. Masuk mulut terus telan je. Setel.

Ada sijil halal tak?
Alhamdulillah ada sijil Halal dari JAKIM.  

Ada KKM tak?
Herba Maharani memang ada KKM. Herba Diraja ni dikawal ketat pengeluarannya dan bukan jamu tangkap muat yer. 

Kat bawah ni antara testimoni-testimoni Herba Maharani untuk pelbagai kegunaan.

Testimoni berjaya hamil lepas 4 tahun kahwin. Dengan asbab amalkan Herba Maharani secara konsisten.

Keputihan berkurang dan hampir takde selepas amalkan Herba Maharani. Siap mintak kita remind lagi untuk repeat order :)

Masalah period tak teratur pulih lepas amalkan Herba Maharani.

Period kembali normal lepas amalkan Herba Maharani.

Berjaya hamil dengan asbab amalkan Herba Maharani.

Fibroid mengecut dan terus hilang lepas amalkan Herba Maharani secara konsisten. Tak perlu lagi nak operate.

Badan rasa lebih ringan dan bertenaga lepas amalkan Herba Maharani.

Hilang lenguh dan sakit badan lepas amalkan Herba Maharani.

Senggugut dan keputihan hilang terus. Badan rasa lebih bertenaga. Makin lawas. Tudia penangan Herba Maharani.

Lagi testimoni berjaya hamil asbab Herba Maharani.



Sebarang order / pertanyaan berkaitan Herba Maharani, boleh cepat-cepat Whatsapp Yaya.

Ratu Herba Maharani, 

CIK YAYA
019-6703896


Monday, September 11, 2017

RESEPI TERANGKAT CEK MEK MOLEK KELANTAN

Assalamualaikummmmmm...

Selamat tengahari semua. Dah lunch ke? 

Uol mesti tengah fikir nak makan apa kan? So, harini Yaya nak #SHARE dengan uol resepi Cek Mek Molek Kelantan yang memang terangkat! Kebabomm habis!

Kisahnya, masa balik cuti raya haji minggu lepas, mak mertua ada bagi ubi keledek. Itu yang terfikir nak buat Cek Mek Molek ni. Sebelum ni memang tak pernah cuba pun. Kiranya first try lah ni. Kuih CekMek Molek ni memang favourite Yaya sejak dari kecik lagi. Lagi banyak gula, lagi best. Maklumlah orang kelantan kan, suka manis-manis (Jangan tiru pulak). 

Ubi dah ada, bahan-bahan lain pun memang dah sedia ada, so berkobar-kobar lah nak buat Cek Mek Molek ni. Yaya share bahan-bahan dulu yer.Tak banyak pun bahan yang digunakan. Simple jer. Sebab tu lah Yaya yang skill memasak tak seberapa ni pun mampu buat =)

BAHAN-BAHAN:


1. Ubi keledek
2. Tepung gandum
3. Marjerin (tak nak letak pun takpe)
4. Gula

Guna 4 bahan jer uol. Marjerin tu kalau tak nak letak pun takpe. Yaya tambah marjerin nak kasi Cek Mek Molek tu lagi lembut. Kalau nak ganti marjerin dengan buttercup pun boleh. Takde masalah. 

So, cara penyediaan pulak macam ni.

CARA-CARA:

1. Rebus ubi keledek hingga empuk. Toskan air. Kupas kulit dan lenyekkan sehingga hancur. Yaya lenyek guna lesung batu jer. Senang keje mak jemah. Tak payah remeh-remeh.

Ni ubi keledek yang dah siap dikupas kulit.

Kasi lenyek sama dia. Guna lesung batu lagi senang kerja.

Ni ubi keledek yang dah dilenyek sehingga hancur.

2. Masukkan marjerin. Sukatan nya 1/2 sudu makan jer. Tak guna banyak pun. Tak nak letak pun takpe. So kalau uol takde stok marjerin/ buttercup, don't worry la. Still boleh buat Cek Mek Molek ni.

3. Masukkan tepung gandum sedikit demi sedikit hingga jadi doh. Masukkan tepung gandum tu sampai doh tak melekat dekat tangan dan bekas. Tak melekat tu tandanya dah cukup tepung laa tu. Kalau lembik dan masih melekat dekat tangan dan bekas, sila tambah lagi tepung yer. 

 Masukkan tepung sedikit demi sedikit sehingga jadi doh.

Tadaa...dah jadi doh. Nampak kan doh ni tak melekat dekat tepi bekas. Tu tandanya dah cukup tepung gandum.
4. Bila dah jadi doh, cubit sedikit dan leperkan untuk letak gula. Lepas tu bentukkan jadi bujur. Bujur Cek Mek Molek lah. Kalau uol pernah jumpa Cek Mek Molek bentuk 4 segi, haa silakan lah buat. Takde hal.  

Dapat laa 30 biji. Kekenyangan laa makan bertiga jer. So Yaya bagi kat jiran sebelah rumah. Tak larat nak habiskan.

5. Dah siap bentuk, boleh laa goreng guna api sderhana jer. Nanti hangit pulak. 


6. Sedia untuk dihidang. 

Ni dia Cek Mek Molek yang dah siap masak. First try, kira ok lah kan (ayat penyedap hati).

P/S: Hati-hati gula masih panas masa siap goreng tu. Kang tak pasal-pasal melecur pulak bibir tu. 

Uol boleh jugak layan video ni tentang macam mana nak buat Cek Mek Molek Kelantan. Yang penting, #MadeWithLove 

video 

Haaa...macam mana? Senang jer kan...sebab tu Yaya pun mampu buat. So, uol pun boleh laa try resepi Cek Mek Molek ni. 

Selamat mencuba! Jangan lupa kongsi gambar kalau dah cuba nanti yer. Thanks uol...

XOXO,
CIK YAYA
019-6703896
 

Saturday, June 10, 2017

DERETAN TESTIMONI EZICLEAN


TESTIMONI EZICLEAN

 Ni antara deretan testimoni eziclean products. Bukan setakat basuh baju jer, tapi untuk semua kegunaan. Jom layan!



















Sebarang pertanyaan dan order set eziclean products, boleh terus whatsapp Yaya di talian 019-6703896

CIK YAYA
019-6703896

#AgentEzicleanSelangor
#TestimoniEziclean