Friday, January 17, 2014

ERTI HIDUP PADA MEMBERI

Dah pagi dah pun. Sindrom tak boleh tidur malam datang lagi. Biological clock Yaya dah totally berubah sejak study week hari tu. Nak tukar balik susah dah. maybe kena dapatkan TILAM KUAT BIOVELOCITY  kot. baru laa tidur lena jiwa tenang



Yaya nak kongsikan sikit pasal erti hidup pada memberi

Indahnya hidup pada insan yang memberi kan? Contohnya dalam perkahwinan, kalau kita melihat sesebuah perkahwinan sebagai medan untuk menerima, itu akan menjadikan kita sering GELISAH dan hidup MEMINTA-MINTA


Tapi, kalau kita melihat perkahwinan tu sebagai medan untuk kita memberi, akan menjadikan kita lebih memikirkan soal PERANAN dan bukannya HAK yang tidak berkesudahan

Bila kita memberi, hati akan lebih tenang. bak kata seorang ustazah ni, kalau hati kita sering gelisah, cubalah jadi insan yang memberi. bukan sekadar menerima. insyaALLAH hati tenang dan hidup pun aman

Eh, Yaya cakap pasal kawin pulak. tak pe sedikit selingan sebagai santapan rohani

So, Yaya pun nak memberi jugak laa. Memberi dan berkongsi ilmu serta pengalaman yang berharga. Yaya nak kongsi pasal:

1) Premium Beautiful korset



2) Sabun marine essence aka sabun ketiak



Dua produk ni sangat banyak manfaat dan kebaikannya. worth to try. boleh baca dalam entry Yaya yang sebelum ni. kalau tak de benefit, Yaya tak kan kongsi dengan awak semua. kita kan nak memberi
So, more info pasal dua produk ni, boleh laa contact

Cik Yaya
019-6703896

Konklusinya, jadilah kita insan yang memberi, sebab di situlah akan wujud ketenangan dalam jiwa

No comments:

Post a Comment