Friday, January 17, 2014

PENCINTA KEK YANG TEGAR

Yaya pernah tulis kan pasal benda yang Yaya paling suka buat. Yaya suka buat kek. Tak kisah laa apa jenis kek sekalipun. Tapi, yang menjadi kegemaran Yaya sekeluarga adalah moist chocolate cake. So, memang kek coklat ni dah biasa buat kat rumah. Raya tak raya, kek coklat mesti ada



Yummy!

Selalunya Yaya buat bila Yaya ada kat rumah laaa. Time cuti memang Yaya akan habiskan masa buat kek je. Syok sangat buat kek. Bila dah syok buat kek, makan kek pun memang menjadi aktiviti yang wajib. Yaya ni memang minat makan kek. Bila teringin nak makan kek, selagi tak dapat selagi tu laa asyik teringat kek . Sampai terbawak2 dalam mimpi

Maklumlah Yaya ni pencinta kek yang tegar. Korang tahu kan, kalori dan jumlah lemak yang ada dalam sebiji kek tu banyak. Orang yang minat kek ni kena hati-hati sikit la. Termasuk lah Yaya. Jangan sebab suka punya pasal, dapat menjejaskan kesihatan pulak. Yela bila dah makan kek macam tak ingat dunia, macam mana badan tak naik kan? 

Yaya pun setiap kali makan kek, mesti rasa bersalah. Alamak, mesti badan naik lepas ni, sebab Yaya tak pandai nak makan sikit kalau bab kek ni

Tapi sekarang ni, ada produk yang mampu ajar Yaya cara untuk control makan kek dengan banyak. Bukan makan kek je, makan apa-apa sekalipun. Eh, biar betul? Robot dari Jepun ke? Tak laa. bukan robot. Tapi korset Premium Beautiful



Korset ni memang sangat bagus sebab bila pakai je, automatik kita tak kan makan dalam kuantiti yang banyak. Oh, sangat mabeles lah! 

So, kita akan control apa yang masuk dalam perut kita. sebab bila terlebih makan, mau termuntah beb! haaa hebat tak penangan Premium Beautiful ni? Rugi laa awak semua tak miliki Premium Beautiful ni...Yaya bercakap based on experience Yaya sendiri




My own testimoni

So, kalau nak dapatkan Premium beautiful ni, jangan lupa dapatkan dari agen2 yang sah dan berdaftar ye

Untuk pertanyaan lanjut, boleh hubungi

Cik Yaya
019-6703896

No comments:

Post a Comment