Friday, January 17, 2014

PENCUCI MUKA vs SABUN KETIAK

Dua benda yang Yaya paling suka adalah kecantikan dan buat kek. Sebab tu Yaya tak ragu-ragu nak pilih Nutrition sebagai bidang Yaya, and yes that's right. I'm a future nutritionist




My collection

Sejak kecil lagi memang Yaya minat kecantikan. Apa je yang boleh buat kulit lembut, boleh buat badan langsing, mesti Yaya akan cuba. 

Kalau bab losyen tu, cakap je jenama apa yang Yaya tak pernah guna. Semua dah pernah guna. Bukan apa, Yaya nak mencari yang terbaik dan sesuai dengan kulit Yaya. Tapi semua losyen tu ada bahan kimia. alahh common laa tu kan

Lagipun, kesan dia tak de laa menakjubkan sangan pun. Masalah kulit kering still jadi main problem

Tapi sekarang tak lagi. Sebab Yaya dah jumpa dengan produk yang betul-betul boleh bagi manfaat kat Yaya. Tak payah risau dah pasal tumit kaki merekah ke, daki2 kat badan ke, kulit kering ke, sebab jawapannya dan penyelesaian nya ada pada Marine Essence Beauty Bars


Sabun Marine essence aka sabun ketiak ni sangat laa banyak kebaikan untuk kulit kita. kalau beli memang tak membazir. berbaloi- baloi...macam jualan Kamdar


So, sekarang ni, Yaya tak perlu risau lagi tumit kaki merekah sebelum masanya.Yaya muda lagi ok! kalau tumit kaki merekah, tak cantik laa kan? wanita yang dah berumur pun risau bila tumit kaki merekah, inikan pulak kita yang masih lagi muda remaja ni

Haa. jangan tak taw. sabun marine essence ni jugak boleh digunakan untuk cuci muka. wahhh! yang ni memang Yaya kagum. yela, tak semua sabun yang direka khas untuk kulit badan, juga sesuai untuk kulit muka. so, lepas ni, tak payah risau nak cari produk yang macam-macam untuk hilangkan jerawat dekat muka tu. guna je sabun ni. gerenti puas hati

So, jom kita serbu Sabun marine essence ni. pastikan awak semua dapatkan dari agen-agen yang sah dan berdaftar tau

Untuk maklumat lanjut berkaitan sabum marine essence @ sabun ketiak ni, boleh hubungi 

Cik Yaya
019-6703896

No comments:

Post a Comment