Sunday, January 19, 2014

READY STOCK

Hari ni Yaya teman classmate Yaya pergi salah sebuah sekolah kat Bachok. Atas urusan Final Year Project. Masa nak balik, cikgu-cikgu cakap kat Yaya datang laa lagi

Ya Allah, pakai Premium beautiful ni memang buat kita rasa confident dan lebih selesa cakap dengan orang ramai. Gaya berjalan pun lain bila pakai korset Premium Beautiful ni. Lebih berkeyakinan dan tak risau apa pandangan orang pasal figure kita


Lepas balik dari sekolah tadi, cepat-cepat Yaya pergi pejabat desa, sebab nak cek stok sabun marine essence. Alahhh tak de lagi

Sebenarnya Yaya dah tahu memang tak sampai lagi. Sebab van pos selalunya terpacak depan pejabat desa after pukul 2.00 pm.Tapi Yaya saja je cuba nasib. Mane tau tiba-tiba abang2 pejabat pos tu datang awal hari ni

Yaya bukan apa, memang tak sabar sangat-sangat nak tunggu stok sabun marine essence ni sampai. So, pukul 4.00 pm tadi pergi sekali lagi, and yes dah ada. Alhamdulillah. Terus Yaya buat appointment dengan customer, nak deliver dia punya sabun malam ni. Meredah malam sorang-sorang laa nanti



Sabun marine essence yang ditunggu2

Apa-apa pertanyaan atau tempahan berkaitan sabun marine essence, boleh contact

Cik Yaya
019-6703896

No comments:

Post a Comment