Monday, October 13, 2014

ALAHAI PREMIUM BEAUTIFUL

Semalam Yaya cakap Yaya nak keluar dengan kawan -kawan kan? Akhirnya hasrat nak pergi pantai dah tercapai. Pantai Irama, Bachok. kuatnya ombak. Maklumlah sekarang ni kadang- kadang hujan turun tak menentu walaupun musim tengkujuh dah lama berakhir


Tapi satu benda yang Yaya kagum dengan ombak ni. sangat setia menghempas pantai. dan begitulah hidup manusia, perlu ada kesetiaan dalam diri. barulah orang percaya dan kita pun senang nak berjaya


 Bila Yaya tengok gambar2 semalam, Yaya perasan blouse yang Yaya pakai ni sendat 2 3 minggu yang lepas. masa tu Yaya dengan kawan- kawan keluar makan chicken chop kat PK CORNER. masa tu tak pakai korset lagi. Sangat sendat baju tu sampai Yaya rasa tak selesa.nak cepat- cepat balik je



Bila lepas habis melantak sepinggan chicken chop, lagi la rasa sendat yang tak terkata. nak jalan pun susah. bila dah keadaan nya macam ni, automatik self- confidence pun melayang entah ke mana

Tapi, bila Yaya pakai blouse yang sama semalam, Eh dah tak ketat macam hari tu laa.rasa happy pulak bila pakai. Yela, buat apa beli baju tapi kita rasa tak selesa bila pakai kan? no point laa kan

Nak taw tak apa rahsia bentuk badan dah tak sama macam dulu? makin kurus ke? maybe tak lagi.tapi kelebaran badan dah berkurang

Rahsianya Korset Premium Beautiful laa.Yaya pakai korset ni almost one month.dan hasilnya, Yaya sangat2 berpuas hati.dalam masa 2 minggu je, berat badan Yaya turun 2 kilo.pinggang kurang 6 inci.masa timbang tu, banyak kali tanya kawan Yaya, weighing mechine tu betul ke? tak rosak? sebab memang tak percaya.Yaya tak exercise tak diet.just pakai korset Premium Beautiful je.best kan? 

So, bila dapat result yang awesome macam ni, memang automatik perasaan berbelah bahagi dan sayang duit nak beli korset Premium Beautiful ni hilang. rasa berbaloi sangat- sangat ada korset ni. memang akan jadi pakaian dalam pilihan nombor satu laa lepas ni.mata dah tak tengok pakaian dalam yang lain dah

ni testimoni Yaya sendiri

So bagi korang yang belum lagi ada set Premium Beautiful ni, cepat- cepat laa dapatkan daripada agen- agen yang sah .sangat- sangat berbaloi untuk pelaburan berumah tangga bersama suami

Untuk info lanjut berkenaan Premium Beautiful, boleh hubungi 

CIK YAYA
019-6703896


No comments:

Post a Comment