Friday, October 3, 2014

TOP LEADERS CIRCLE

Yaya dah tamat belajar dan sekarang ni hanya tunggu majlis konvokesyen je bulan 11 nanti. Bila flashback balik masa final year dulu, memang tak sangka boleh hadap semua benda yang berlaku. Dulu memang rasa tak mampu. Tapi kita takkan tahu limit kita takat mana kalau tak cuba kan

Settle belajar. Sekarang ni Yaya boleh tumpu sepenuhnya pada bisnes. I'm a fulltime businesswomen. Rasa untung sangat sebab tak perlu nak hadap jem, tak perlu keluar rumah pagi-pagi dan masa dengan keluarga pun tak terhad 

Dulu tak pernah terlintas nak buat bisnes. Tak langsung. Sebab rasa menyusahkan. Keyakinan diri pun kurang. Nak update gambar, nak post pasal bisnes ni pun malu. Dan Yaya ni jenis yang sangat secretive. Semua benda nak private

Tapi sejak jumpa dengan group bisnes Top Leaders Circle ni, memang hidup Yaya 100% berubah. Cara berfikir pun dah totally changed


Bila join group bisnes ni, baru Yaya sedar yang networking business ni memang boleh ubah masa depan Yaya. Dulu selalu fikir, macam mana nak cepat kaya. Sebab plan macam-macam. Nak bawa mak pergi Mekah, nak beli rumah, nak beli kereta, nak tolong adik-beradik

Tapi, dengan bisnes ni, bukan setakat boleh beli rumah, tapi dapat tabung kereta, boleh pergi melancong secara percuma. Ada pencen lagi. Memang banyak benefit yang akan kita dapat bila join Top Leaders Circle ni. Tak sangka kan. Allah bagi jalan yang macam ni untuk Yaya capai matlamat 

Yaya selalu cakap kat diri-sendiri. Allah dah bagi jalan, aku yang perlu usaha. Fokus pada matlamat. Insyaallah berjaya!


Cik Yaya
019-6703896

No comments:

Post a Comment