Tuesday, December 9, 2014

AN EVENING WITH TLC

Best nye bila TLC buat hi-tea sempena nak meraikan kejayaan mereka-mereka yang berjaya


Hi-tea kali ni buat kat  Dear Azalea


Banyak yang best nya hi-tea kali ni. I love foods so much! 

Makanan memang tip-top! Tengok laa menu nya. Full set. Yummy!

Menu full set
Part yang paling best, ada MACBOOK AWARD! Fuhhh…memang kaw2 best! Yela, bukan senang nak dapat Macbook free. Kalau beli almost 4k jugak la. So, bila dapat free macam ni, memang bersyukur sangat2. Dulu mampu pandang je Macbook ni kalau window shopping. Tak sangka bila join bisnes boleh dapat free. Alhamdulillah. 





Memang banyak benefit join TLC ni. Setiap usaha kita dihargai. Buat kita lagi semangat nak terus maju ke hadapan. Go go TLC!



                                                         

  Cik Yaya
019-6703896

No comments:

Post a Comment