Tuesday, December 9, 2014

BADAN GATAL-GATAL SETELAH PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

Okay. Dia mengadu lagi. Semalam melimpah ruah susu badan. Hari ni, dia bagitahu keluar peluh berminyak-minyak. Muka pun sama. Gatal2 pada badan. Baru tiga hari pakai tu. Usah risau, its normal untuk yang pertama kali pakai PB ni. Ini bermakna PB sedang bekerja keras scan badan kita. Ajaibnya PB ni dia akan scan dan detect sakit2 dalam badan kita.


Pada yang gatal2 tu normal sebab badan kita ni dah lama sangat peram toksin. Toksin yang duduk dalam badan kita tu yang buat kita ni asyik tak sihat je. So penyelesaian nya selain bertahan je dari nak garu je gatal tu (garu nanti berparut pulak kan), rajin2 kan lah basuh PB di awal2 pemakaian. Selain tu masa mandi sental je dengan sabun marine essence kita tu. Minum banyak air sekurang2 nya 3 liter seperti yang selalu disarankan untuk membantu proses perkumuhan ya.

Happy sangat bila ada yang mengadu macam ni. Biasalah, apa2 pun mesti ada tindak balas. Nasib baik mengadu pada PB expert.

Yang meleleh nak pakai PB ni boleh contact 


Cik Yaya
019-6703896



No comments:

Post a Comment