Tuesday, December 9, 2014

BISNES COACHING DENGAN CDM KAK SALLEHA

Alhamdulillah. Hari tu sempat jumpa Kak Salleha untuk business coaching. Kak Fatimah dan Kak Jannah pun ada sama. Kitorang set jumpa kat KL sentral. Sebab mereka berdua naik KTM. Haa…sanggup kan dorang naik KTM sorang-sorang semata nak timba ilmu dengan Kak Salleha. 

Kenapa kami ni semangat sangat nak belajar dengan Kak Salleha? Sebab nya, kalau lepas jumpa Kak Salleha tu mesti arah tuju bisnes kami makin jelas. Memang best sebab mentor guide kami untuk buat satu-satu benda tu.So that, tak de laa kami lost kan. Ilmu yang dikongsi pun memang tip-top! So, sesiapa yang nak set date and time for business sharing, boleh laa contact


CIK YAYA
019-6703896

CDM Kak Salleha yang khusyuk mengajar                


Bersama mentor yang hebat, CDM Salleha Roslan

CIK YAYA
019-6703896

No comments:

Post a Comment