Tuesday, December 9, 2014

CDM SALHA ZAIN DI TV8i

Fuhhh! Hebat mentor Yaya sorang ni. CDM Kak Salha Zain keluar tv8i. Kenapa agak2 nya beliau terlipih? Sampai pihak stesen tv offer? Sebab kejayaan beliau. Kak Salha cakap hidup beliau memang totally change lepas join TLC ni. 

Kalau dulu nak beli sepasang baju pun kena bukak buku kira2, sekarang ni memang kalau shopping tak perlu nak tengok at the price tag dah. Semua impian beliau tercapai dengan join TLC ni. Alhamdulillah…kami anak didik Kak Salha pun memang nak jadi macam beliau. Bebas hutang dan dapat capai impian kami. Insyaallah


Nak jadi macam CDM Salha Zain? Contact


 CIK YAYA
019-6703896

No comments:

Post a Comment