Tuesday, December 9, 2014

CYST MENGECUT DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL

Cerita begini:

“Kawan baik saya kak, dia baru buang cyst dalam rahim dia. Cyst dia sebesar kepala budak! Perut dia membuncit macam pregnant 7 bulan. Memang takut tengok perut dia. Memang kena buang secara pembedahan lah.selepas pembedahan dia nak sembuh cepat dan nak cari sesuatu yang boleh stopkan cyst2 tu dari merebak lagi sebab doktor dah pesan. Mungkin cyst yang lain possible membesar semula dan ditakuti pembedahan lagi, lagi dan lagi (macam mutasi sel). So dia telah strongly suggested untuk guna PB sebagai healing dan preventive factor. So dia terus pakai PB walaupun just operation”



Masyaallah! Nak tahu apa yang berlaku selepas dia pakai PB secara konsisten?

-       -   Luka pembedahan cepat sembuh. Kulit2 bercantum rapi cepat dari kebiasaan, memang  satu keajaiban.
-        -  Kengiluan akibat pembedahan cepat hilang.
-       -   Tiada sebarang pembesaran cyst berlaku.
-       -  Cyst yang kecil2 completely mengecut! Yang baru nak menjadi terus lenyap!
-        -  Sihat sampai sekarang. Memang tak percaya tengok perut sangat kemas.
-        -  Kerisauan tentang cyst tiada. Keyakinan dalam hidup muncul.


See! Ni salah satu testimoni pengguna PB. Pasal cyst. Ya Allah… orang perempuan ni memang banyak penyakit yang dia boleh dapat kalau nak dibandingkan dengan lelaki. Semua yang berkaitan dengan kewanitaan. Tambah2 zaman sekarang ni kan. Yang memang sumber pemakanan dan environment nya makin tak selamat. Sana sini processed food. Sana sini pencemaran. Scary kan? Kalau kita dah sakit2, banyak pihak yang akan turut susah. Nak ke orang susah sebab kita?

Nak tahu detail pasal PB, boleh contact 


CIK YAYA
019-6703896

No comments:

Post a Comment