Tuesday, December 9, 2014

FREE TRIP KE SHANGHAI

Allahuakbar! Memang tak sangka kan  group TLC dapat berada di Shanghai. Memang tak pernah mimpi laa selama hidup ni nak  jejakkan kaki ke negara orang. Last pergi trip pun ke Padang, Indonesia. Tu pun sebab masa belajar dulu. Atas tiket student. Kena spend the whole semester untuk cari duit sebagai persiapan ke sana. Kena cari sponsor sana-sini. Tapi tak pela. Tu pengalaman sebagai student. Best tetap best. 

Tapi trip kali ni lagi best sebab FREE!!! Semua company sponsored. Dari tiket flight yang first class, hotel taraf lima bintang, makan minum yang sangat heaven semuanya di tanggung! It such a dreams! Betul ke ni? Masih rasa macam bermimpi.

Tapi tak pun. Bukan mimpi. Ini reality hokey! Part yang paling best, dapat shopping! Korang tahu kan yang Shanghai tu bandar untuk orang shopping? Kami yang perempuan2 ni memang tak menang tangan laa. Itu nak, ini pun nak! Siap bersila bagai nak pilih barang. Punya laa khusyuk. Serius teruja. Sebab dapat harga yang jauh lebih murah. Mesti laa tak nak lepaskan peluang keemasan ni kan.

Kalau korang pun berminat nak pergi trip secara PERCUMA, boleh contact 
Cik Yaya
019-6703896

Apa2 pun jom layan gambar2 masa kat sana. Terbaik…

Bandar Shanghai waktu siang hari


Bandar Shanghai waktu malam









Satu beg je kami bawak


Sempat lagi buat bisnes appointment kat airport ni sebelum bertolak

Comel nya mentor2 Yaya ni


We are Shanghai qualifiers




Dah sampai airport Shanghai


Ready untuk lawatan pertama kami






Selfie itu wajib! haha




Berada di ketinggian 230 tingkat 






Bilik hotel kami masa kat sana. five star hotel

Hujan, nasib baik ada payung









Lantai kaca je, nak pijak pun gerun. Pergi tandas dulu laa sebelum naik atas ni






Cantiknya panorama Shanghai waktu malam


Gambar atas cruise. Kabur laa sikit gambar sebab bergegar. tapi tak pe, tu laa originalnya.






Comel je Kak Ana 


My gorgeous mentor, Kak Dyna Salleh



Waktu makan. Tengok tu layanan macam VVIP. best kan

Time shopping

Tourist guide kami yang sangat peramah dan informative






Yang ni memang best, tengok pun rambang mata


Coat tu boleh dah beli untuk next trip Austria & Hungary




Well-tailored tuxedo

Boleh beli untuk anak2. Memang harga murah sangat.


Happy nya mereka2 ni














Dinner time


Tengok tu, siap bersila bagai nak pilih souvenir 







Malam nye sempat lagi bisnes sharing. Minda2 jutawan memang macam ni. Sentiasa bertindak











Serius kak Dyna memang gojes


Tengok sifu kami CDM Al-Faath Al-Ayubi kalau bergambar penuh aura





Jom tengok kedai jade kejap














Sangat unik!

kat airport nak balik dah


Bye2 kami balik dulu. Next trip jom ke Austria & Hungary pulak. Free je

Cik Yaya
019-6703896

No comments:

Post a Comment