Tuesday, December 9, 2014

HOUR GLASS BODY WITH PREMIUM BEAUTIFUL

Semalam sebelum tidur, sempat laa bukak laptop kejap. Saje je nak throwback memory-memory masa belajar dulu kan.Takde laa lama sangat habis belajar, baru je 2 3 bulan. Tiba-tiba terjumpa gambar yang baju hijau tu.Wahh! Nape macam tu sekali? Erkk serius tak sangka badan Yaya dulu macam tu.Lepas tu, semua gambar Yaya tengok. Ya Allah…memang semuanya pesen gitu je.

Masa belajar dulu. pinggang pun tak de. Adehhh
                                                         
Kalau yang kenal Yaya, tahu laa produk apa yang Yaya tak try untuk kurus kan. Produk2 tu bukannya murah. Mahal hokey! Korset pun dah banyak jenis Yaya beli. Punya laa obses nak kurus kan. Tapi hasilnya memang mengecewakan. Masa berjalan lemak still bergegar2, masa melambai  lemak pun turut melambai. Aishh!

Sampai laa satu malam tu, tertengok post Kak Salleha pasal PB. Memang menjejes air liur tengok body gojes mummy anak tiga ni. Rupanya dia pakai PB. Giler!Memang tak lena tidur. Terus cari info2 pasal PB ni. Yaya rasa ada laa dalam dua minggu asyik dok ingat PB je.

Last sekali, memang tak tahan dah. Kena pakai jugak PB ni. Tak pe laa, insyaallah berbaloi sebab investment untuk seumur hidup kan. Lepas ni tak payah fikir masalah berat badan. Tak payah fikir macam mana nak kurus dah.

Satu pagi tu, terus decide Yaya wajib pakai PB!!! Terus order dengan Kak Dyna . And hasil dia memang tak mengecewakan! Sebulan pakai  turun 4 kilo. Lemak hari2 kena lock. Benefit lain tu kena PM laa kan sebab banyak sangat. Sejak dari tu, memang tak pandang dah apa2 supplement kurus. Beli PB memang berbaloi. Serius sebab ni pengalaman sendiri kan. Body glass hour yang Yaya nak, YESS!!! Yaya dah dapat !!!

Gambar snap kat stokis beberapa hari yang lepas

Sekarang ni Yaya anak dara, nanti kawin bersalin, boleh jadikan PB ni bengkung dalam pantang. Anak 2 3 pun still boleh pakai lagi. Ada lifetime warranty. Boleh pakai seumur hidup. So, apa yang ruginya beli PB ni? Kalau yang masih ragu2 nak beli PB ni, balik nanti renung2 kan laa. Cuba fikir sampai bila nak badan macam tong drum je kan? And cuba bahagikan harga tu dengan seumur hidup kita. Alahai berapa sen sangat laa kan. 
                                                      
    Nampak ketara kan beza dulu dengan sekarang

CIK YAYA
019-6703896

No comments:

Post a Comment