Tuesday, December 9, 2014

JUTAWAN SERBU TLCC

Wahhh! Dasyat CDM Kak Emma Raja Beautiful kita ni. Hari tu datang berkongsi ilmu kat kelas Dolomite. Sekarang ni datang pulak ke kelas TLCC untuk cover 4 topik utama. Beliau nak dedahkan rahsia macam mana nak jadi jutawan sebijik macam beliau. 

Terima kasih Kak Emma sudi datang berkongsi ilmu. Memang terbaik pengisiannya. Yela sampaikan jutawan lain cakap, kalau tengok kepada content penyampaian Kak Emma malam tu, memang harga cecah puluh2 ribu. Tapi macam biasa la, kelas TLC mana pernah bayar? Semua free. Best kan. Kita hanya pergi tadah telinga dan salin nota je.


Kalau nak diikutkan kepada pencapaian Kak Emma dan jutawan2 lain, memang mereka ni tak payah nak buat kelas ke apa dah untuk kami. Tapi sebab mereka bukan pentingkan diri-sendiri dan konsep TLC yang saling membantu untuk sama2 berjaya, mereka usaha untuk adakan kelas setiap minggu. Memang terbaik!


Kalau tengok rumah, kereta Kak Emma, memang tak lena tidur. Yela dia boleh dapat macam tu. Boleh capai setiap impian dia. Hanya dengan bisnes ni je. Kami pun mesti laa boleh kan. Dream high.

“Target a sky at least you get a moon”
CDM Kak Emma

Nak menjadi sebahagian dari Top Leaders Circle, boleh contact


Yaya
019 9045851







Bersama CDM Kak Emma Raja Beautiful


Fuhhh dapat pegang 'C' Kak Emma yang baru je diterbangkan khas dari Itali

CIK YAYA
019-6703896

No comments:

Post a Comment