Tuesday, December 9, 2014

KEPUTIHAN BERBAU

Keputihan. Masalah biasa bagi wanita. Rata-rata wanita ada masalah ni. Baik anak dara mahupun yang dah kawin. Best tak bila ada keputihan ni? Tak selesa kan. rasa macam susah pun ada. Sebab asyik kena tukar je pantyliner tu kan. Kalau ada yang lebih teruk, sampai kuning dan berbau. Masyaallah! Memang tak nak laa kan. 

Oh ye, dulu ada sorang kawan Yaya ni memang keputihan yang sangat teruk. Bila pergi jumpa doctor, memang doctor cakap kat dalam tu dah ada bacteria dan berkulat. Tu yang jadi banyak keputihan dia. Benda ni memang laa nampak macam biasa. Tapi sebenarnya boleh buat hubungan suami isteri bermasalah tau. Jangan main2 bila suami pun rasa loya nak dekat dengan kita sebab bau keputihan tu. Merah padam kot muka.

Alhamdulillah sejak Yaya pakai premium beautiful ni keputihan makin kurang dan beransur2 takde. Jaring2 kat bawah tu dia tarik keputihan kita and jadi debu. Serius jadi debu. Bila first time tengok, memang terbukti laa. Premium beautiful ni menarik keputihan kita tu. So tak de laa rasa macam melekit2 kan. selesa je. Tak de la nak kena tukar pantyliner banyak2 kali. Best kan

p/s: Selain tu, boleh jugak try pakai pad Bio seleza. Memang habis ditariknya keputihan kita. 


CIK YAYA
019-6703896

No comments:

Post a Comment