Tuesday, December 9, 2014

MEETING DENGAN JUTAWAN SALHA ZAIN

Sehari sebelum tu, tiba-tiba dapat mesej dari my mentor, kak Dyna bagitahu pasal CDM kak salha nak buat meeting dengan geng-geng Top Leaders Circle. And peluang keemasan yang Yaya dapat bila kak Dyna suruh wakilkan dia. Wah! Memang teruja tahap tak ingat dah! Sebab bukan senang nak jumpa CDM kak salha yang dah jutawan ni. Berdebar-debar pulak nak jumpa jutawan ni







Esoknya, siap awal-awal and terus pergi. Walaupun first time naik LRT dan KTM dan sorang-sorang pulak tu, demi meeting dengan CDM Kak salha sanggup je. Niat nak menimba ilmu Allah permudahkan. Sampai kat TLCC dengan selamat dan dapat dengar perkongsian CDM Kak Salha dengan tenang. Meeting malam tu more kepada santai. Tak de stress pun. Best je dengar jutawan kongsi tips macam mana nak berjaya. Insyaallah akan praktikkan apa yang CDM kak salha ajar dan kongsikan. Best nye jadi sebahagian dari top leaders circle! 


Cik Yaya
019-6703896

No comments:

Post a Comment