Tuesday, December 9, 2014

NEXT TRIP TO AUSTRIA & HUNGARY

Next trip, kami akan ke Austria & Hungary! Oh indahnya hidup dapat main salji dengan orang yang tersayang. Dapat menyelam ke taman kat dasar laut. Dapat shopping. Dapat tengok negara orang. Dapat pekena kopi panas dalam cuaca sejuk. Dapat macam-macam lagi la. Semuanya for free!!!

Taman dalam air, harus bawak kamera kalis air ni 
Korang tahu laaa kan Eropah ni negaranya macam mana kan. Dah laa cantik, penuh bersejarah pulak tu. Memang tak rugi pun kalau pergi sebab banyak tempat yang kita boleh lawati. Jom grab peluang keemasan ni


          







Subhanallah cantiknya


Apple struddle yang sangat sedap
















Shopping












                                                         Scary tapi serius cantik!                                       






   Shopping kat sini confirm dapat harga lebih murah kan.Syoknya!


Posing berdua dengan yang tersayang. Pheuww!!

Next trip Asia, siapa nak ikut Yaya melancong, contact

CIK YAYA

019-6703896

No comments:

Post a Comment