Tuesday, December 9, 2014

POWERNYA LELAKI KERANA PREMIUM BEAUTIFUL

Okay. Done punch PB untuk abang sorang ni. Dia nak pakai waist nipper PB. Sebab perutnya dah makin ke depan. Kenapa ya orang lelaki ni bila dah meningkat umur perut pun makin kedepan? Bukan lah semua macam tu. Tapi majoriti laa. Terbaik lah bang sebab pilih PB untuk kempiskan balik perut abang tu. Memang pilihan yang tepat.


Haa? Ada yang pandang serong tengok lelaki pakai bengkung? Aishh…tu maknanya korang dah ketinggalan zaman. Korang jangan tak tahu yang artis2 hollywood tu rata2 pakai bengkung sebab nak nampak posture badan yang cantik masa berlakon. Artis perempuan lagi laa kan. Jangan nak perli2 hokey. Kalau nampak badan abang gagah berketul2, tapi perut pulak buat hal. Alaa..spoil laa kan? Cepat2 cari alternative nak kempis perut balik bang! Yang belum kawin, lagi laa kena pakai. Tahap wajib dah tu. Yela, orang lelaki yang dah kawin selalu nya perut ke depan sebab bahagia dengan perkahwinan tu. Tapi yang masih bujang ni, kenapa ya? Agak musykil di situ. Hehe



Untuk order atau sebarang pertanyaan berkaitan bengkung untuk lelaki ni, boleh contact 


CIK YAYA
019-6703896



No comments:

Post a Comment