Friday, December 5, 2014

PREMIUM BEAUTIFUL LIFETIME WARRANTY

Pernah tak korang jumpa kaum perempuan yang kita nampak dia berbadan kurus je, tak de laa nampak gemuk pun. Tapi asyik dok tanya kita:

“aku gemuk ke eh?”

“aku Nampak gemuk tak?”

“aku dah kurus ke?”

Astaga!!! Kalau dia tanya soalan macam tu sekali dua, boleh laa jawab dengan bersopan-santun nya kan. Tapi kalau dah hari-hari tanya soalan yang sama, korang agak2 larat tak nak jawab?

Yaya sebelum ni memang macam tu jugak. Spesis Yaya laa ni. Jenis yang suka tanya soalan cepumas camni. Selalu pulak tu. Yaya rasa kawan2 yaya dah rimas dah dengan soalan-soalan tu. Alaa korang ni, rilek laa. Bukan apa korang. Meh nak cerita kenapa kami golongan perempuan ni suka sangat jadikan bertanya soalan macam tu sebagai hobi kami.

Korang nampak kami kurus kan? cool macam tak de masalah kan? rilek tenang muka control cun kan? tapi sebenarnya masalah tu hanya diri kami sendiri je yang tahu. Haa masalah apa tu? Masalah spare part!!!

Korang tak nampak memang laa korang ingat kami ni kurus. Kami yang tengok spare part tu hari-hari, naik hantu dah fikir cara macam mana nak kurus. Bila direnung spare part tu, nampak sangat kami ni spesis gemuk. Sebab tu laa kami cuba macam-macam cara untuk kurus. Supplement dah banyak jenis dah beli. Jamu tak jamu semua Yaya bedal. Yang ada KKM laa. Berkesan korang! Happy giler. Tapi kejap je. Dia jadi yoyo effect pulak. sekejap kurus, pastu gemuk balik. Tak kan laa selamanya nak bergantung kat supplement tu kan? nanti toxic dalam badan pulak.
contoh premium beautiful yang dah rosak, hantar repair free je
Lepas tu stop makan supplement. Pakai pulak korset. Haa yang ni pun macam-macam jenis jugak beli. Ada yang satu part je, ada yang seluruh badan. Tapi memang mengecewakan. Lagi teruk dari supplement. Tak de kesan pape pun. Aduhh kecewa sangat-sangat

Last sekali cuba pakai premium beautiful. Alhamdulillah berkesan kau. Memang menjadi. Tak de yoyo effect, takde toxic dalam badan. Malah dia detect lagi kalau kita ni ada penyakit apa-apa.

Yang penting ada lifetime warranty. Kalau rosak ke, hook tercabut, koyak, boleh hantar repair je. Free of charge. Beli sekali untuk seumur hidup je. Yaya dah pakai premium beautiful ni almost 8 months. Memang sejak dari tu tak beli dah apa2 supplement or korset lain untuk kuruskan badan. Insyaallah boleh pakai sampai ke tua. Alhamduillah laa. Sebab tu untung beli premium beautiful ni. Sekali je melabur untuk kesihatan seumur hidup.

Siapa kat luar sana yang ada premium beautiful tapi tak boleh pakai sebab rosak, do contact me. Yaya boleh tolong uruskan untuk baiki PB tu. Yela, kita kadang2 tak tahu kemana nak rujuk bila dah rosak tu kan. So, jom Yaya tolong ya. 

Kami menawarkan khidmat untuk uruskan siapa yang nak baiki PB secara percuma

CIK YAYA
019-6703896

No comments:

Post a Comment