Tuesday, December 9, 2014

SALAM AIDIL ADHA

Selamat hari raya aidil adha korang. Yaya menulis entry ni di pagi hari raya. Lepas balik sembahyang raya. Tak tahu nak buat apa kan. Bukak jela blog. By the way, semua orang assume raya haji kat Kelantan ni best. Tak macam orang Bandar kan. Actually, sama je. Tak de laa meriah sangat pun. Sehari raya dah cukup. Tak de nak sambut raya sampai seminggu pun. Sebulan apatah lagi. Itu laa, Yaya pun pelik bila orang cakap raya haji kat sini meriah. Maybe dulu-dulu kot. Sekarang ni tak de meriah sangat pun. Biasa-biasa je
Tapi apapun, kami kat kampung ni rasa lagi bertuah laa dari mereka yang tak dapat balik kampung. At least dapat merasa masakan mak di pagi hari raya. Korang yang tak dapat balik tu, tak pe laa, tugas perlu diutamakan. Insyaallah ada ganjaran dariNya. Jangan sedih-sedih ya. 

CIK YAYA
019-6703896

No comments:

Post a Comment