Tuesday, December 9, 2014

TULANG RETAK BAIK DENGAN BB PLUS COLLAGEN

Nak bukak cerita lama laa sekejap. Dua tahun lepas, kaki Yaya ni pernah retak. Retak sebab apa? Nak cerita pun malu sebab memang salah diri-sendiri. Sebab masa tu Yaya pergi kursus. Kitorang saje main futsal. Dah laa tak reti main langsung. Kasut pun tak pakai. Haa…sebab tak pakai kasut tu laa yang sebabkan kaki Yaya retak. Sebab tersepak tulang betis kawan. Masa kena tu, memang bunyi laa prak!!! Terus rasa sakit tapi tak fikir apa2 laa. Ingatkan sakit biasa2 je. Terus stop main. Malam tu, memang tak lena tidur. Kaki makin membengkak. Berdenyut2 kaki ni. Nasib baik esok tu dah balik

Bila sampai hostel, terus g HUSM. Kat kecemasan. Buat drama laa sikit kan. Bila doctor cek, dia cakap tulang kaki Yaya ni retak. Kena simen ni. Perasaan masa tu memang gundah-gulana laa. Kena skip kelas, ada test, macam2 lagi laa kena cancel sebab kejadian kaki retak tu. End up kaki bersimen selama seminggu. Nasib baik seminggu je kan. Kalau sebulan macam mana

Lepas seminggu pergi bukak balutan. Doctor cakap kena sambung lagi balutan tu. Tapi Yaya tak nak sebab banyak sangat hal tak setel. Lagipun doctor bagi pilihan nak sambung balutan ke tak. Means that, tak de laa teruk sangat dah


Tapi main point kat sini. Eh baru nak masuk main point? Punya laa berjela cerita. Sabar2. Main point nya, yaya nak cakap sejak dari tu, memang kaki Yaya akan rasa sakit dan ngilu. Sampai laa sekarang. Tak berani nak bengkokkan kaki sebab sakit. Tapi sejak amalkan BB plus collagen ni, memang kurang sakit kaki tu. Yaya saje try sebab orang cakap BB Plus ni elok untuk sendi kan. Which is true laa. Sebab Yaya dapat rasa perbezaaan before and after consume BB Plus ni

Tulang kaki dah tak sakit macam dulu. Kalau ada pun kejap2 je. Harap2 lepas consume BB Plus ni secara konsisten, sakit tu akan hilang sepenuhnya. Pilihan yang tepat laa kan Yaya pilih BB plus ni untuk kurangkan sakit tulang Yaya. Lagipun, kulit glowing pun Yaya dapat. Tak perlu nak mekap tebal2 macam dulu dah. Pakej lengkap!


More info pasal BB Plus collagen ni:


CIK YAYA
019-6703896

No comments:

Post a Comment