Monday, December 8, 2014

CARA BASUH PREMIUM BEAUTIFUL

PREMIUM BEAUTIFUL WASH 


  • Cecair PB Wash adalah cecair yang pekat, so hanya guna 1 penutup sahaja untuk setiap basuhan. Boleh jimat 3-4 bulan 
  • Bersifat lembut dan dikhaskan untuk lingerie wash
  • Diperkaya dengan ekstrak tumbuhan dan vitamin
  • Tidak melunturkan warna fabrik
  • Memberi kelembapan kepada kulit badan kita, tidak mengeringkan kulit semasa membasuh
  • Menghapuskan bakteria dan bau
  • Keharuman bunga-bunga

CARA BASUHAN YANG BETUL

1 - Larutkan satu penutup PB Wash dalam air biasa
2- Seeloknya gunakan baldi atau besen (untuk merendam Premium beautiful anda)
3 - Hanya rendam 10 minit sahaja sambil gosok-gosok secara perlahan sahaja
4 - Bilas dengan air bersih
5 - Toskan Premium beautiful anda
6 - Lapkan dengan tuala untuk mengurangkan air yang menitik
7 -Gantung dengan hanger
8 - Jemur bawah kipas sehingga kering

Nota:

Premium beautiful ni cepat kering, dalam 3-4 jam lepas jemur bawah kipas, dah kering. So, basuh waktu malam, esok pagi terus boleh pakai. Tak de istilah skip pakai sebab basuh PB

PANTANG-LARANG SEMASA MEMBASUH

  • Dilarang menggunakan losyen atau syampu yang beralkali tinggi. Pendek kata, jangan basuh menggunakan apa-apa pencuci selain dari PB Wash. Kalau tak de PB Wash, rendam guna air biasa je tanpa pencuci. 
  • Dilarang menjemur premium beautiful di bawah cahaya matahari
  • Dilarang menggunakan seterika
  • Dilarang menggunakan mesin basuh, walaupun hanya untuk tujuan pengeringan 
  • Dilarang memerah pakaian untuk tujuan mengeringkan air
Kalau tak de PB Wash tu, nak order dengan Yaya pun boleh. 

Call/Wasap/SMS: 019-6703896

No comments:

Post a Comment