Thursday, May 25, 2017

CARA UKUR PREMIUM BEAUTIFUL

Premium beautiful merupakan pakaian dalam yang special. Tak sama dengan lingerie yang ada kat luar sana. Setiap individu ada saiz premium beautiful yang khas untuk dia sorang je. Sebab tu laa kita perlukan sangat-sangat ukuran ni

So that, kita takde laa kes salah pakai saiz baju dalam kan. Sebab Premium beautiful ni bukan untuk dipakai sendat, senak dan ketat, tapi perlu dipakai selesa dan mudah untuk pergerakan kita seharian

Nak ukur badan tu kejap je. Tak sampai lima minit dah siap. Korang gunakan tali inci masa ukur dan ukuran semua dalam centimeter (CM). Cara nak ukur, rujuk gambar kat bawah ya

CIK YAYA
019-6703896

No comments:

Post a Comment