Tuesday, December 9, 2014

CLASSIC vs ELEGENCE

Actually premium beautiful korset ni ada dua jenis, satu classic (hitam) dan satu lagi elegence (grey). Apa beza antara classic dan elegence ni? Apa keistimewaannya sampai boleh bertahan hampir 22 tahun? 

CIRI-CIRI PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE



Warna grey

Fabrik yang lebih lembut

Design yang lebih cantik

Fabrik lace ditukar kepada embroidery lace

Corak lace ni lebih anggun

Semua benefit lain seperti fat reposition, FIR, body reshaping masih kekal sama seperti premium beautiful classic

PILIH CLASSIC OR ELEGANCE???

Bagi Yaya tak kisah lah classic atau elegence, asalkan ianya adalah premium beautiful korset. Memang takkan bertukar kepada korset lain dah sebab dah sebati dan serasi sangat dengan fabrik premium beautiful ni. Tanpa rasa rimas, lemas dan berlengas

Yaya suka sangat dengan premium beautiful korset ni, dari hari pertama pakai lagi. Ingat lagi masa tu, pakai terus tak nak bukak lepas tengok badan terbentuk elok. Dan alhamdulillah dengan premium beautiful ni jugak laa, dapat jana pendapatan sampingan. Dan sekarang ni, bukan setakat pendapatan sampingan, dah jadi income tetap dah tiap-tiap bulan. Bonus besar woo!!

Bagi anda yang ingin mencuba atau nak dapatkan khidmat nasihat percuma dari Yaya tentang premium beautiful korset ni, boleh hubungi Yaya ya. Insyaallah Yaya akan bantu anda sehabis baik


Ni antara kelebihan premium beautiful korset

70% untuk kesihatan

30% untuk kecantikan 

100% untuk keyakinan diri

CIK YAYA
019-6703896

No comments:

Post a Comment