Tuesday, December 9, 2014

PREMIUM BEAUTIFUL TIPU

Berhati-hati sekiranya ada yang menawarkan set premium beautiful dengan harga yang murah kerana ianya mungkin:

1 - Premium Beautiful tipu!

Ada sebelum ni Yaya jumpa di mudah.my klon premium beautiful korset. Bentuk memang hampir serupa dan di caption tu dia tulis "premium beautiful murah". Tapi bila diteliti secara dekat, set premium beautiful yang tipu rupanya! Jadi jangan mudah tertipu dengan harga murah premium beautiful

2 - Prelove set!

Prelove means set yang orang dah pakai. Oh no...please la. Don't share your inner wear dengan orang lain. Memang laa fabrik premium beautiful ni anti-bacteria. Tapi korang nak ke share baju dalam? Selesa ke? Euww

3 - Set lama!

Boleh jadi tiada lagi fungsi FIR pada korset tersebut kerana kebiasaannya set lama ni kerap terperap dalam bonet kereta yang panas

4 - Clearance stock!

Di mana anda tidak boleh lagi menukar saiz sekiranya lepas pakai tu anda rasa senak atau sakit. Kerana premium beautiful korset ni bukan untuk dipakai sendat, ketat dan senak seperti yang kita biasa dengar

Jangan kerana nak murah, anda main tangkap muat sahaja untuk dapatkan premium beautiful yang sememangnya berkualiti fabrik dan pembuatannya

Dan sekiranya terdapat sebarang kerosakan pada premium beautiful anda, memang susah laa nak repair kan. Sebab mana nak cari agent yang anda berurusan jual beli premium beautiful dulu?

Agent sah premium beautiful,  

CIK YAYA
019-6703896

No comments:

Post a Comment