Thursday, January 29, 2015

AFTER TWO YEARS...

Alhamdulillah...setelah dua tahun, akhirnya dapat jugak upgrade ke lesen besar. Awal januari 2015, tak payah dah pakai sticker P. Muahaha...gelak jahat sikit

Setiap kali tengok lesen drive ni, memang teringat laa kenangan-kenangan lama masa kat U dulu. Kawan-kawan yang sanggup teman pergi round jalan yang akan di test masa test drive nanti. Sampai pening nak muntah dorang ni sebab asyik pusing jalan yang sama je kan. Memang sanggup laa dorang ni buat semua tu demi Yaya yang susah sangat nak ingat jalan. Sindrom apakah ini? Sampaikan jalan nak balik rumah sendiri pun after 3 years baru laa ingat. Tu pun guna peta, kawan yang tolong lukiskan peta tu. Perghh memang kenangan betul



Sekarang ni, walaupun still tak ingat jalan, tapi dah berani dah bawak kemana-mana. Guna waze laa. Senang. Yela..kena independent laa nak capai kejayaan. Takkan nak harapkan orang lagi kan. 

Life is beautiful. Independent is our pride!

Lepas renew lesen, terus shoot ke stokis. Punch waist nipper PB. Akak ni nak belikan bengkung untuk suami yang tersayang. Wow memang tabik laa kat akak ni. Sanggup hadiahkan suami dia bengkung premium beautiful! 


Haa kalau korang tak de idea nak bagi hadiah apa kat pasangan, apa kata hadiah kan premium beautiful ni? Confirm senyum lebar...mata korang jugak yang nak menjamu nya nanti. Auww! 

CIK YAYA
019-6703896

No comments:

Post a Comment