Thursday, January 29, 2015

KICK-OFF 2015!!

Jumaat yang lepas adalah pembuka tirai bagi kelas mingguan TLC bagi tahun 2015. Memang rindu sangat-sangat nak datang kelas TLC ni. Setiap minggu memang dinanti-nantikan. Geng-geng TLC baru je balik dari free trip Europe. So, memang bahang Europe tu still terasa. Dapat dengar perkongsian dari mentor-mentor hebat memang buatkan Yaya rasa beruntung sangat join TLC





Kelas kali ni dapat face to face dengan mentor CDM Salha Zain, setelah sekian lama beliau berpantang anak ketiga. Memang gojes sangat-sangat Kak Salha malam tu. Mentor adalah gambaran masa depan kita, so just believe it. Memang sesiapa pun boleh jadi macam Kak Salha. Just need to work hard to achieve it! 

Lepas kelas, wajib ada o-group

Sebelum kelas mula, macam biasa laa. Hobi ambik gambar, pose ala-ala model sikit kan. Model premium beautiful pun ok dah. Cameraman pun setia je snap gambar. Memang terbaik!



Setiap kali datang kelas, memang rasa semangat. Semangat nak ubah hidup, semangat nak bina masa depan yang ohsem! 



Korang nak join? Jom! Free je pun. Just contact Yaya

Cik Yaya
019-6703896

No comments:

Post a Comment