Thursday, January 29, 2015

NEXT TRIP BANGKOK!!!

Wow memang sangat-sangat beruntung laa buat bisnes dengan top leaders circle ni...ada je peluang nak melancong tempat orang...baru je balik dari Austria Hungari, terus di booster nya kami dengan free trip lagi. next trip kami akan ke Bangkok!!! Ya Allah tak sabarnya nak tunggu saat tu...part yang paling best semua free...tak payah fikir nak bajet makan laa, nak pergi backpackers laa, nak bawak bekal makan sana, nak jimat itu ini. Memang tak payah. Tak payah fikir pasal belanja tu semua. Korang fikir nak bawak baju apa dengan duit shopping je. Senang nya melancong orang taja ni kan.

Yaya pun tak pernah lagi jejak kaki ke Bangkok even jiran je pun. Memang nak tunggu orang taja laa gamaknya. Muahaha...

By the way, apa yang menariknya Bangkok ni? Jom kita tengok...

Welcome to Bangkok!!!

Apa lagi perempuan macam kita yang giler shopping ni nak ??? Oh nak nangess...


Orang kata Bangkok memang syurga makanan. Oh memang sesuai sangat laa dengan Yaya yang suka makan ni. Tomyam Bangkok memang pure. Bukan macam tomyam Malaysia yang campur macam2, lauknya ciput je. Memang tak sabar laa nak rasa tomyam ni. Harap-harap tak pedas

Teringat pulak cite Ong Bak bila tengok gambar ni. Apa yang sinonimnya? Entah..hehe

Satu level satu jam amek masa nak jalan-jalan...Bayangkanlah. Ada berapa level laa gamaknya...satu hari suntuk pun tak kan sempat nak explore semua level kat Terminal 21 ni...Stamina kena kuat ni

Night view di Bangkok...Meleleh air liur...perghhh

Even kat Pahang pun ada elephant show, tapi mesti setiap tempat tu ada kelainan dalam setiap persembahan nya kan. So jom kita tengok live apa menariknya elephant show kat Bangkok ni


Bangkok...syurga makanan syurga shopping

So korang, apa tunggu lagi? Memang meleleh laa air liur tengok view indah kat Bangkok ni. Jom kita cipta memori kat Bangkok pulak. 

Cik Yaya
019-6703896

No comments:

Post a Comment