Tuesday, January 27, 2015

PHOTOSHOOT DI TAMAN TASIK TITIWANGSA

Dua minggu lepas rasa macam nak photoshoot pulak kan. Eceh! Sebenarnya saja je nak jalan-jalan kat Taman Tasik Titiwangsa tu. Seumur hidup tak pernah pergi. Nasib baik laa ada yang sudi bawakkan. Terima kasih awak! Luas betul kawasan dia. Ada tempat lepak, jogging, main bola, main badminton, macam-macam lagi laa. Yang buat bisnes pun ada kat situ. Bisnes kasut roda, basikal. So that, senang laa kan. Penat nak jalan kaki, kita pusing laa naik basikal. Siap ada yang couple seat punya basikal lagi. Tu yang best. Ko kayuh aku duduk je belakang tu. Muahahaha...


Ada dua peristiwa lucu kat situ. Satu kena paksa beli aiskrim, satu lagi kena jelingan maut dengan sorang mak cik ni. Mintak maaf mak cik...masing-masing tak perasan. Nak buat macam mana? hehe


Tapi part yang paling best, dapat pulak bergambar dengan BMW milik sape entah. Sedap-sedap je snap gambar. Sebelum tu tengok laa kiri kanan dulu. Mana laa tahu kot-kot ada orang marah ke kan. Ada orang exercise je tengok kami. Ah tak pe. Lepas snap, masuk kereta. Nak gerak tu, terpandang owner dalam BMW tu. Laa yang exercise tadi rupanya. Alamak! Malunya..

Lepas tu, kami ke kelas TLCC kat Prima Gombak. Hasil gambar memang tak mengecewakan. Terima kasih daun keladi, lain kali ambik laa gambar saya lagi. haha



Kita terus ke Batu Caves untuk kelas bisnes mingguan 



Punya laa ramai orang yang nak cari extra income kan. Tak kan kita nak duduk diam je tengok keadaan ekonomi yang makin mencabar sekarang ni

Haa...bagi sesiapa yang berminat nak buat side income, boleh contact 

Cik Yaya
019-6703896

No comments:

Post a Comment