Sunday, May 17, 2015

PERSONAL TOUCH

Dalam bisnes, kalau nak menjadi, memang kena selalu rujuk mentor. Mentor ibarat cikgu kat sekolah laa kan. Kalau nak pandai, mesti kena jumpa and tanya cikgu selalu kan. Haa macam tu lah lebih kurang konsepnya

Bersama Kak Dyna di Melaka

Tak cukup jumpa depan-depan, kita personal touch ikot wasap pulak. Pendek kata, memang nak kena sentiasa dengan mentor lah. Sebab tu kami amalkan bisnes bermentor

"Rapat-rapat, lama-lama dapat" 

Haa sama tak muncung mulut kami??

Nak jadi salah seorang protege saya, boleh wasap Cik Yaya

Terbuka hanya mereka yang betul-betul ingin merubah masa depan sahaja

Kenangan first time pt dengan Kak Salleha

Pt rakan kongsi di Kelantan

Pt rakan kongsi baru di Damansara

Pt bersama Kak Sal di Shah Alam

#AgentPremiumBeautifulSelangor

Cik Yaya

019-9045851

Saturday, May 16, 2015

FORMULA KEJAYAAN: NAK BERJAYA JANGAN BANYAK ALASAN !

Saya dah lama follow perkembangan akak, saya nak bisnes macam akak, saya nak berjaya macam akak, bestnya tengok akak melancong sana-sini, bestnya tengok akak bebas masa dan boleh tentukan masa sendiri...

Tapi saya tak tau bila nak mula...
Tapi saya takut husband saya tak kasi...
Tapi saya susah nak datang belajar...
Tapi saya takde kenderaan...
Tapi saya tak boleh drive jauh...
Tapi saya malas nak fikir lagi...
Tapi saya banyak problem sana-sini...
Tapi saya ada anak kecik...
Tapi saya susah nak gerak sebab anak saya ni...

If someone ask me about how to be like me and give all these reasons, i just wish her good luck and please continue to see my updates on my wall... Tahniah untuk anda sebab anda penonton yang hebat!!!


Allah...banyak sangat tapi nya kan??? Macam mana nak berjaya kalau banyak sangat tapi? Formula nak berjaya senang je...

--->Jangan beralasan. Buat je sebab kita tak tahu kemampuan kita takat mana kan? Kalau tak dicuba, mana nak tahu

--->Minda yang positif

--->Rajin

--->Bijak kawal emosi. Bukan emosi yang kawal kita. We are the owner of our emosi. Kenapa ada yang berjaya tapi tak lama? Jawapannya how we control our emotion

Empat tips untuk berjaya. Cuba lah! No more tapi-tapi okeh

All the best! 

PUSH UP ASSET ANDA!

Ni memang testimoni terbaru May 2015! Kak Bai ni kalau mengikut kenalan-kenalan kat ofis, memang dia lah ratu, paling cantik kat ofis. Pakej lengkap! Muka cantik, badan menawan. Tu zaman anak dara lah


Bila dah kawin and bersalin, memang badan agak kembang. Segala asset dah mula jatuh. Nak-nak Kak Bai ni bersalin ceaser. Lagi lah kan

Tu yang dia semangat nak pakai PB neh. Nak push up balik yang mana jatuh tu. Nak kemas kan balik yang mana kembang tu 

Memang nampak sangat beza sebelum dan selepas. Sebab Yaya yang pakaikan pb dekat Kak Bai masa tu. So memang nampak depan-depan perubahan lepas pakai pb

Terus dapat balik body anak dara. Senyum meleret je Kak Bai...suami pun happy and puas hati dengan penampilan baru Kak Bai

Untuk free fitting area Shah Alam, boleh contact Yaya

#Agent Premium Beautiful Terlatih

Yaya

019-9045851

SIFU INCOME KALKULATOR


Ni mentor Yaya, CDM Azlan Deraman. Memang aura nya terbaik! Ada rangkaian seluruh Malaysia. Dah melahirkan ramai jutawan hasil canaian beliau. Memang kagum lah!

Kenapa Yaya letak tajuk tu sifu kalkulator? Sebab Abang Lan ni, income dia memang infiniti. You name it. Berapa yang dia nak. Memang boleh. Sebab apa? Abang Lan buat bisnes network! Really impressed! 

Dalam ada yang buat tak jadi, masih ada yang makin menjadi-jadi...


Tak jadi ada sebab...

Yang menjadi ada caranya...

Bak kata Abang Lan, macam mana nak jadi macam saya? Jawapannya simple je

"Saya buat network. Saya tak berapa pandai speech, tapi suruh buat kerja, saya buat kerja sampai siap"

Sharp and clear mesej Abang Lan

So,Yaya pilih untuk follow mentor-mentor yang dah terbukti berjaya

Insyaallah kejayaan milik kita bersama!!!

KATIL FIR vs KORSET FIR

Ni namanya CERAGEM. Mungkin ada yang pernah jumpa, atau tak pernah jumpa

 
CERAGEM ni kalau uol nak tahu, merupakan katil yang menggunakan sistem FIR, yang membantu melancarkan peredaran darah dalam badan kita

Tapi time tidur atas tu je la FIR nya berfungsi

So, uol jangan risau sebab sekarang ni kalau uol nak rasa FIR berfungsi selama 24jam pun boleh, tanpa perlu guna katil FIR ni. Macam mana tuh???

 
Pakai je Premium Beautiful terus boleh dapat FIR, diibaratkan seperti berada di dalam sauna bila korset ajaib pb ni melekap di badan kita
 
So, agak-agak uol prefer yang mana? Kalau Yaya, memang Yaya pilih untuk pakai pb lah. Boleh FIR 24 jam. Sarung je. Dah laa tak membataskan aktiviti harian kita

Lebih baik guna yang lagi senang kan

24 jam ada FIR uol!!! Itu yang pakai pb 2 minggu pun boleh lost weight sampai 4 kg... best ke idokkkk...impressive!

 
So uol, kalau nak tahu detail pasal pb ni, do contact me okeh

#Top agent premium beautiful Selangor

Yaya

019-9045851

PREMIUM BEAUTIFUL YOUR BEST UNDERCOVER

Fuhhh memang berpeluh ketiak mak! Haha...rasa bangga lah kejap bila bra premium beautiful ni keluar magazine Women's Weekly! Magazine ni antarabangsa ya. Tengok sape cover page nya, Kate Winslet tuh! Haa mesti dok terbayang titanic kan sekarang. Betul lah tu, betapa establish and diiktirafnya premium beautiful ni. Yang paling Yaya suka, tajuk nya tuh "your best undercover"...memang tak menyesal lah beli and pakai premium beautiful ni


Selalu kita dengar, pakai bra lama-lama tak elok kan. Sebab breast cancer la, macam-macam lah kan. Tapi, pb ni uol nak pakai 24 jam pun boleh sebab pb ni memang  sinonim dengan korset anti kanser. So, memang selamat dipakai sentiasa. Jangan risau okeh

So, untuk pertanyaan lanjut dan order premium beautiful, boleh contact Yaya ya

Cik Yaya

019-9045851

# Free fitting area Shah Alam

Wednesday, May 13, 2015

RESULT DARAH NORMAL EVEN SAIZ BADAN BESAR

Lagi testimoni fresh from oven. Abang Hafiz ni baru je wasap pagi tadi. Katanya terkejut bila cek doktor, tekanan darah normal. Lagi terkejut sebab dia badan besar, tapi boleh dapat semuanya normal. Alhamdulillah laa kan


Abang hafiz ni minum mineral coffee secara konsisten je. Sebab memang dah alang-alang peminat kopi. So, minum jelah kopi kesihatan ni. Ikhtiar kan


So, kalau anda pun ada masalah seperti tekanan darah tinggi, gout, kencing manis, boleh cuba minum mineral coffee ni untuk kesan yang positif


Untuk order, boleh hubungi 

Yaya

019-9045851

BONUS BESAR MASYUKKKK!!!


Semalam memang happy sesangat bila anak-anak buah terlajak excited pasal bonus besar. Alhamdulillah, usaha besar insyaAllah hasilnya pun besar lah. Tahniah ika dah buat pilihan yang tepat. Just perlu konsisten je
 
Rm5000 direct masuk dalam akaun. Best ke idok??? Separuh lagi masuk dalam akaun husband ika. Tahniah ika. Next, jom buat lagi besar. Ini memang betul-betul gst!!! Gaji sendiri tetapkan...kalau yang half half nak mula tu, kami dah ada bukti. So, kenapa nak ragu-ragu lagi kan? 

Nak jadi protege saya, boleh wasap Cik Yaya

Yaya akan ajarkan ilmu perniagaan secara detail kepada anda. Hanya free of charge! 

Percayakah anda, dengan jual premium beautiful boleh jadikan anda jutawan? 

Saya percaya! Anda?

Premium Beautiful Expert 

 019-9045851

TIPS BERHENTI MEROKOK

Pada sesiapa yang nak cuba berhenti merokok, tapi tak tahu cara nya. Cuba minum mineral coffee ni secara konsisten. Mineral coffee ni based dia garam buluh


Kalau dah minum, memang boleh kurangkan nikmat merokok


Dan bagi anda yang memang ketagih kopi, why not bertukar kepada kopi kesihatan ni? 


Kami ada jual set kombo untuk product ni

Mineral coffee + Garlic tablet 

Harga below RM60

Berbaloi-baloi 

Untuk order boleh hubungi 

Cik Yaya

019-9045851

CYST DI DALAM RAHIM - PENGALAMAN SEBENAR oleh Hariza Azmi

Diceritakan oleh Hariza Azmi

Benda ni lah berjaya dikeluarkan dari perut aku

Nama penyakit ni Ovarian Cyst. Dalam cyst ni ada air. Terjadi kerana hormon. Contohnya makan ayam yang disuntik dengan hormon kemungkinan besar puncanya ( aku suka makan ayam )

Dalam cyst, jangan terkejut kalau ada rambut , gigi dan tulang sebab sel-sel rambut , gigi kita akan turun pergi ke cyst. Ngeri kan.. dont worry, itu benda normal jee..

Pada awalnya, tiada rasa sakit atau tanda-tanda. Cuma boleh rasa lain di bahagian perut


Semua wanita ada cyst, cuma bezanya besar atau kecil . Saya pesan pada semua wanita, pergi cek sebab benda ni membesar tanpa kita sedari

Cyst ada dua, bahaya & tak bahaya. Saya punya Alhamdulillah tak bahaya. Berat air dalam cyst ni 1 liter bersamaan 1 kg . Bayangkan bawak benda ni dalam perut . Erghhhh. Alhamdulillah dah kempis dah haha

Cara operation dia senang sahaja, just tebuk dan dia pecahkan air dalan cyst tu kemudian sedut sarung dan keluarkan. So, inilah hasilnya!! Menarik kan . Kalau cyst yg ada ketulan darah, ia perlu dibelah perutnya itu

Jangan malu untuk kongsikan penyakit ni sebab wanita harus berjaga-jaga. Lepas ni jangan makan ayam banyak sangat. Kalau tak ini lah jadinya..

~ doakan saya cepat sembuh yaa ~
~ doctor yang wassup gambor ni, advance sangat my doctor. Siap wassup video sekali. I like it. Boleh tunjuk kat anok cucu cicit esok-esok hehe

 Ni lah gambar cyst Hazira yang doktor wassap

*******************************************
 1. Cyst ni ada bnyk jenis..

Bezanya Bahaya dan tidak bahaya. Bahaya mungkin membawa maut

2. Cyst terjadi sebab hormon

3. Macam mana ada rambut , gigi?? Sebab sel-sel kita turun dekat cyst.. bukan rambut atau gigi.. tapi SEL . Macam kita preggy, macam mana baby tiba-tiba ada rambut ?? Mcm tu la cyst

4. Yer.. memang saya operate keluar kot perut dan cyst dekat rahim. Kena paham sbb cyst sy punya besar

5. Org tak makan ayam pon boleh kena cyst, so punca dia tak semestinya makan ayam

6. Doctor just buang cyst, not ovari. Unless cyst tu dah berjangkit ngan ovari. Soal percentage pregnant atau tak, wallahu alam.

7. Even dah buang cyst, berkemungkinan cyst akan tumbuh balik, sebab cyst ibarat pokok, kita tebang batang je. Akar belum. Salah satu cara tak nak bagi cyst tumbuh balik, kena buang ovari. Ovari tu lah akar kepada pokok
Tapi sanggup ke buang ovari? Nak-nak yang belum kahwin lagi. Mesti laa impian nak ada anak sendiri kan. So, salah satu alternatif untuk cegah cyst ni dari kembali adalah dengan pemakaian premium beautiful korset lah
KENAPA? APA KAITANNYA?
Premium beautiful ni merupakan satu-satunya korset yang direka lengkap mempunyai far infrared rays (FIR). Kalau nak lagi mudah faham, FIR ni boleh dipanggil cahaya matahari pagi dhuha. Kan elok cahaya matahari time tu kan. Untuk kita berjemur bagai. Tapi kan sekarang dengan pencemaran, masa kerja yang panjang, sempat lagi ke nak berjemur? So, alternatif nya pakai lah premium beautiful ni
Berbalik kepada FIR tadi. Fabrik premium beautiful ni memang didatangkan khas dengan FIR. Fungsi FIR ni adalah untuk melancarkan darah kita. So that, takde lah terjadinya darah beku, strok, jantung and lain-lain masalah yang berkaitan dengan darah and hormon
FIR ni jugak mampu mengecutkan dan menyah aktif kan cyst yang ada dalam rahim kita tu. So, cyst yang tak aktif tu akan kekal begitu dan tidak akan membahayakan kita

Nak tahu lebih pasal FIR premium beautiful, boleh klik link ini

Untuk order premium beautiful, boleh hubungi 
Top Agent Premium Beautiful Malaysia
Yaya
019-9045851

Monday, May 11, 2015

REAL TESTIMONI PREMIUM BEAUTIFUL KORSET 2015


Haa excited client premium beautiful ni bila asset yang ada tu jadi tegang. Lagi excited bila suami yang tegur kan. Heaven je rasa! haha


Client ni dari United Arab Emirates
Happy dia bila badan makin kemas dan darah makin lancar

Jangan risau ya akak-akak semua. Premium beautiful ni memang takkan berlipat and bergulung. Even dah lama pakai pun. Memang kualiti nya dijaga. Lemak banyak mana pun kat perut, memang takkan bergulung


Premium beautiful korset ni memang tebukti selesa dipakai sepanjang hari. Mudah nak bergerak. Takkan jadi robot punya lah once pb ni tersarung di badan korang


Ni pulak client dalam pantang. Baru je pakai pb and alhamdulillah feedback nya adalah dia makin selesa dengan pb korset yang pada awalnya beliau rasakan bukan satu keperluan

Ni CDM Salleha Roslan. Memang kalau dulu asyik sentap je bila orang cakap gemuk. Nak amek gambar pun malas. Rasa nak menyorok je. Tapi lepas dua minggu pakai pb, terus happy bila shape badan makin kemas dari zaman anak dara dulu. Sekarang anak dah tiga orang

Kenapa premium beautiful terbaik untuk ibu lepas bersalin???

*Mengeluarkan angin dalam badan

 
*Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa mengandung

 
*Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin

 
*Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi


*Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar


*Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa (menggantikan proses tangas) dari rahim


*Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh


*Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron)


*Memudarkan stretchmark akibat semasa mengandung atau menggaru perut semasa mengandung


*Menghangatkan dalam badan dan tidak perlu menggunakan bahan2 seperit param, tapel dan pilis


*Melancarkan proses pembuangan air besar (sembelit terjadi apabila memakan jamu)


*Melancarkan susu dan mengelakkan bayi dari cirit-birit akibat pemakanan jamu


*Merawat luka-luka di dalam rahim mahupun di luar


*Meningkatkan metabolisma badan bagi membantu mengurangkan berat badan dgn cepat


*Membentuk semula payudara, pinggul dan posture badan yang menarik

*Wanita yang bersalin ceasarian (kerana tidak boleh bertungku, memakai ubat dan sebagainya) paling digalakkan memakai premium beautiful untuk menyihatkan semula rahim anda dan mengelakkan perut buncit dibawah perut

 

Yang dah kurus jom touch up badan. Pakai pb untuk maintainkan shape korang yang dah sedia kurus tu. So that makin meningkat usia nanti takde laa korang stress nak control makan untuk dapatkan shape badan yang cantik

 
 

Everyday ada je yang nak difittingkan. Buyer premium beautiful bukan hanya di Malaysia, tapi kami turut memberi service kepada client di luar negara hingga pb korset telah menembusi Jepun, Australia, United Kingdom, United Arab Emirates dan United States of America

Happy memenuhi permintaan pasaran. Ramai yang nak cantik, so perlu faham yang cantik bermula dari dalam. Means kita perlu sihat dalaman. Bila sihat dalam, barulah cantik luaran


Premium beautiful adalah satu-satunya korset yang bertaraf superbrands yang dah bertahan hampir 23 tahun di pasaran. Pembeli bertuah akan memperoleh rebate. ***Dengan terma dan syarat mudah


Premium beautiful expert di Top Leaders Circle (TLC)
Ingat PB, ingat TLC!!!


Peluang jana pendapatan bermula dari RM4,000+++ setiap bulan bersama kami di Top Leaders Circle

Hanya kepada mereka yang serius ingin berniaga sahaja kerana kami serius ingin memberikan khidmat dan ilmu perniagaan secara percuma kepada anda 

Whatapps

Premium Beautiful Expert

Cik Yaya
019-9045851



KEPENTINGAN GARLIC

Kepentingan garlic pada tubuh:

1. Meningkatkan tahap sistem penghadaman, fungsi jantung yang baik kerana mengandungi ekstrak spearmint

2. Merupakan Antibiotik semulajadi yang selamat dan sangat bagus untuk pertingkatkan sistem keimunan badan supaya boleh menghalang sakit berjangkit seperti selesema, kulat, kuman, virus dan yis candida


3. Membantu atasi masalah alergi dengan meningkatkan keimunan terhadap penyakit alergi seperti hidung yang sensitive, sinus, alergi, asthma, selesema dan hepatitis

4. Meningkatkan dan membantu dalam masalah sistem penghadaman seperti kembung perut, senak perut, ulser gastrik dan ketidakhadaman

5. Menstabilkan tekanan darah tinggi dengan pengambilan konsisten 2-4 biji tablet Garlic sehari selepas makan

6. Garlic dapat mengeluarkan raksa, plumbum, kadmium yang merupakan logam toksik dalam tubuh dengan pantas. Logam toksik ini antara penyebab tekanan darah tinggi meningkat



7. Melindungi sel-sel darah dari kemusnahan yang disebabkan kehadiran logam dalam tubuh dan sekaligus menghalang kerosakan hati oleh bahan kimia yang terkandung dalam tubuh tanpa kita sedari

8. Membantu menurunkan paras kolestrol, LDL, trigliserid dan kelikatan darah mengurangkan bekuan darah, meningkatkan HDL, melindungi jantung dan menghalang strok dan penyakit koronari

9. Membantu merawat kanser serta membantu mengurangkan peratusan bahan pencetus kejadian kanser iaitu Nitrosamine. Garlic merupakan anti-oksidan kerana mengadungi sebatian selenium+germanium+acid amino yang melindungi tubuh dari radikal bebas yang merupakan antara penyebab kanser

10. Mengelakkan Odema iaitu air tekumpul dalam badan terutama pada kaki dan pergelangan kaki

11. Membantu menangani masalah organ-organ pernafasan tersumbat akibat batuk dan brokitis yang berterusan, sakit kerongkong, selesema dan resdung (sinus)

12. Bagi yang mempunyai Diabetes – Garlic dapat meningkatkan pengeluaran insulin dan meransang hati untuk mengawal gula dalam darah

13. Mampu melawan bakteria dan smeua jenis jangkitan pada:

● Kerongkong & Telinga (throat & ear infection)
● Perut memulas (stomach upset)
● Cirit-birit (Diarrhea)
● Bronkitis
● Luka-luka (infected wounds)
● Jangkitan yang berulang-ulang seperti telinga, kerongkong, gusi, mulut, dada, sistem air kencing

Sekiranya anda atau ahli keluarga dinasihatkan mengambil ubat antibotik untuk melawan jangkitan penyakit seperti selesema, batuk, cirit-birit dll dan anda berasa khuathir akan kesan sampingan antibiotik untuk kesan jangka masa panjang, cepat-cepatlah ambillah supplement garlic yang antara kebaikkannya merupakan antibiotik 100% semulajadi, tanpa bahan kimia, perasa, gula dah bahan sintetik yang memberi kesan pada kesihatan

Untuk tempahan, boleh hubungi

Yaya

019-9045851

RISIKO FIBROID BAGI WANITA

Bukan lah nak kata premium beautiful ni ubat segala penyakit. Tapi Allah pun dah kata, kita wajib berikhtiar untuk cari penawar kan. So, akak ni memang pakai premium beautiful lah. Niat asal nak kurus je pun. Sebelum pakai, memang tak pernah tahu pun yang dia ada fibroid. Yelah normal lah kan. Dah tak rasa sakit apa-apa. Mesti lah takde suspect anything. Tapi...


Bila pakai premium beautiful ni, akak ni rasa sakit kat perut and bleeding. As in my entry before, Yaya ada cerita pasal kesan awal pemakaian premium beautiful kan.Haa akak ni dapt kesan yang macam ni. Emm agak scary laa kan. Sampai bleeding bagai. So, terus lah pergi cek doktor. And guess what??? Ada fibroid yang sedang membesar dalam rahim dia. Dah 6.8 cm dah pun. Terus operate on the spot! 


Perempuan ni macam-macam penyakit yang ada kan. Hishh Yaya yang tengah menaip ni pun meremang bulu roma. Yelah besar tu dik non oiii...scary betul. Bila pikir-pikir balik, apa lah sangat nilai harga Premium beautiful ni kalau nak dibandingkan dengan kesihatan badan kita kan. Badan kita ni banyak tahun lagi nak guna. Cegah sebelum terlambat

Untuk tempahan premium beautiful, boleh hubungi Yaya

Yaya

019-9045851

#Free fitting Area Shah alam 


TIPS ATASI MASALAH PEHA BESAR

Mak datuk!!!

 
Pinggang dah lepas, tapi tang nak naik ke paha, terpaksa ambil saiz lebih besar. Sebab paha "berisi". Memang tak ada lah legging yang runcing tu. Berjalan pun tak selesa sebab paha bergesel, nak-nak ada yang melecet. Aduh...yelah kita perempuan ni kan. Bentuk badan berbeza. Ada yang pinggang kecik molek je, ramping. Tapi terpaksa beli seluar yang saiz besar sebab masalah paha gemuk

Masalah ni selalu sangat kita dengar kan, PAHA BESAR. Yaya dulu laa tu. Paha besar tak padan dengan ketinggian. Habis hitam kat paha sebab selalu sangat bergesel and melecet. Ingat lagi masa zaman U dulu. Time tu ada kem. Sebab banyak sangat aktiviti masa tu, paha melecet. Malu kot nak mintak handiplus. Sampaikan blur tak tahu nak cakap macam mana. Nasib lah akak yang jaga kitorang time tu memahami. Dia pulak yang jawabkan "ooo awak melecet eh?" ...Yaya ia kan aje lah. hahaha


Alah selalu sangat lah peha ni melecet. Sampaikan ada satu tahap, berdarah! Haa kronik tak masalah peha besar ku? Muahaha

Tapi dengan Premium Beautiful, masalah ni boleh diatasi kerana ada teknik untuk kecilkan bahagian badan, termasuklah PAHA. Walau pun premium beautiful ni tak cover seluruh badan, tapi effect yang akan kita dapat adalah keseluruhan badan, termasuklah paha and lengan. Tak percaya? Takpe. Cuba lah pakai dulu. And lihat hasilnya

Yaya ada sediakan FREE FITTING untuk area Shah Alam ye. So, siapa nak cuba kehebatan premium beautiful ni, boleh contact Yaya


#Premium Beautiful Expert

Cik Yaya
019-9045851