Monday, May 11, 2015

RISIKO FIBROID BAGI WANITA

Bukan lah nak kata premium beautiful ni ubat segala penyakit. Tapi Allah pun dah kata, kita wajib berikhtiar untuk cari penawar kan. So, akak ni memang pakai premium beautiful lah. Niat asal nak kurus je pun. Sebelum pakai, memang tak pernah tahu pun yang dia ada fibroid. Yelah normal lah kan. Dah tak rasa sakit apa-apa. Mesti lah takde suspect anything. Tapi...


Bila pakai premium beautiful ni, akak ni rasa sakit kat perut and bleeding. As in my entry before, Yaya ada cerita pasal kesan awal pemakaian premium beautiful kan.Haa akak ni dapt kesan yang macam ni. Emm agak scary laa kan. Sampai bleeding bagai. So, terus lah pergi cek doktor. And guess what??? Ada fibroid yang sedang membesar dalam rahim dia. Dah 6.8 cm dah pun. Terus operate on the spot! 


Perempuan ni macam-macam penyakit yang ada kan. Hishh Yaya yang tengah menaip ni pun meremang bulu roma. Yelah besar tu dik non oiii...scary betul. Bila pikir-pikir balik, apa lah sangat nilai harga Premium beautiful ni kalau nak dibandingkan dengan kesihatan badan kita kan. Badan kita ni banyak tahun lagi nak guna. Cegah sebelum terlambat

Untuk tempahan premium beautiful, boleh hubungi Yaya

Yaya

019-9045851

#Free fitting Area Shah alam 


2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. berminat nak tahu lebih lanjut sebab anak saudara ada masalah dalam rahim.
    hubungi saya 0145002339

    ReplyDelete