Saturday, March 12, 2016

PERBEZAAN BRA BIASA DI PASARAN DENGAN BRA PREMIUM BEAUTIFUL

Assalamualaikum uol

 
Kenapa best pakai premium beautiful bra ni masa menyusu? Ada beza ke berbanding dengan  pakai bra biasa jer?

Jawapannya, ADA...

 
Bra biasa yang uol selalu pakai tu hanyalah sekadar bra untuk menyokong dan menampung payudara. Memang takde pun special function atau pun ciri-ciri yang unik selain daripada tu. Tak kisah lah macam mana coraknya, apa brandnya dan berapa harganya

Tapi berbeza dengan bra premium beautiful ni. Tak kisah lah short bra ke long bra. Kedua-duanya mempunyai fungsi yang sama iaitu disamping menampung dan menyokong payudara, bra premium beautiful ni didatangkan dengan ciri-ciri khas yang sangat unik
 
Ni antara jenis bra yang ada di pasaran. Cantik kan? Tapi cantik sahaja tak cukup, perlu ada ciri-ciri yang lain jugak. Jom baca lagi




Ciri-ciri unik premium beautiful bra:



  1. Mempunyai cawan coli / cup bra dengan 3 keping jahitan stereoskopik yang dapat menolak ke atas, menyokong dan menetapkan kedudukan payudara
  2. Mengandungi Far Infrared Rays (FIR). Ini lah rahsia yang membuatkan susu ibu jadi banyak tu
  3. Fabrik berkualiti dari akwatek akwadyne. Fabrik jenis ni memang tak panas, menyerap peluh dan tak berbau
  4. Rekabentuk cup bra yang berbentuk 3 dimensi (piramid). Berbanding bra biasa yang kita selalu pakai, berbentuk bulat (dome) yang mana ianya tak baik untuk kesihatan breast kita, sebab ia akan menekan puting. So puting takde ruang untuk bernafas, menyebabkan ianya sedikit gelap, masalah inverted nipple (puting kedalam), boleh menyumbang kepada masalah sukar menyusukan bayi dan seterusnya breast cancer. Memang dah terbukti, especially ibu-ibu yang breastfeed baby, lepas menyusukan tu, lap bersih your nipple sampai kering bimbang jika ada lebihan susu and lepas tu tertekan dengan bra yang cup bentuk dome, boleh menyebabkan jangkitan pada payudara. Namun begitu, dengan pemakaian bra premium beautiful ni akan menjadikan puting lebih cerah
  5. Rekaan adalah full cup
  6. Bahagian belakang bra pb yang berbentuk "U" yang mana bentuk U ni dapat mengelakkan lemak berkumpul di belakang badan disamping menampakkan postur seksi kepada si pemakai
  7. Ada removable pad iaitu pelapik dalam bra yang boleh ditanggalkan bergantung kepada sokongan yang kita mahukan
  8. Ada tempat khas untuk puting. So that puting takkan tenggelam, sebab tu elok untuk ibu yang menyusu. Yang tak menyusu pun sangat digalakkan untuk pakai
  9. Jahitan renda yang sangat elegant dan nampak eksklusif
  10. Tali bra yang sangat kuat dan tebal. Memang Yaya pakai bra pb ni dah hampir 3 tahun, tali bra tak pernah longgar, meregang atau jatuh
  11. Ada 3 cangkuk besi kat belakang. Memang selesa dan boleh adjust cangkuk tu, nak pakai yang mana satu. Alhamdulillah almost 3 tahun pakai bra pb, memang cangkuk besi tu tak pernah berkarat dan tak pernah tercabut
  12. Yang penting, in case kalau bra pb ni rosak, uol boleh hantar repair kat mana-mana stokis. Sebab set premium beautiful ni memang ada lifetime warranty, means beli sekali je untuk seumur hidup. Repair tu FREE OF CHARGE jer. Tak payah bayar apa-apa. Ini yang untung nya beli bra pb ni. Siap boleh hantar repair lagi tuh. Kalau bra biasa yang beli kat shopping mall tu, agak-agak diorang terima tak kalau nak hantar repair? hehe kalau terima, cepat-cepat bagitahu Yaya okey. Sebab Yaya pun ada banyak stok bra biasa yang dulu-dulu, yang dah koyak tercabut hook bagai


Kalau uol ada set premium beautiful ni yang nak repair, tapi tak tahu nak hantar kat sape and macam mana procedure repair tu, uol boleh contact Yaya directly. Kalau yang dekat tu, Yaya boleh je tolong setelkan bab repair ni untuk uol, and bagi yang jauh tu kalau uol nak pos kat Yaya pun boleh and kalau uol nak pergi sendiri ke stokis pun boleh. Nanti Yaya akan bagi alamat stokis yang terdekat dengan kawasan uol dan procedure untuk repair tu ye. Jangan risau, senang sangat nak repair pb ni. Takde leceh pun

Jangan segan nak contact Yaya okey

Cik Yaya

019-9045851 / 014-5002339

Kenapa uol wajib miliki bra premium beautiful ni? 

Kelebihan premium beautiful bra berbanding bra biasa:

  1. Mengandungi FIR yang dapat mengelakkan dari kanser
  2. Membantu mengembalikan kecerahan dan kesegaran puting payudara
  3. Direka khas untuk 70% kesihatan dan 30% kecantikan
  4. Membanyakkan susu ibu. Bra premium beautiful ni ada far infrared rays (FIR) (from tourmaline) yang dah ditenun dalam benang. Jangan bimbang, FIR tu takkan hilang jika ikut instruction penjagaan yang betul. FIR ni berfungsi untuk menggetarkan molekul air dalam badan dan melancarkan peredaran darah. Sebab tu susu yang dihasilkan pun banyak
  5. Menegangkan dan menganjalkan payudara
  6. Menolak lemak-lemak yang ada di belakang badan dan bawah ketiak supaya kembali ke dalam cup bra. Sebab tu kalau yang pakai bra pb ni, takkan ada lemak berkumpul di belakang badan (teknik tarik lemak)
  7. Tidak menenggelamkan puting
  8. Menampung payudara semasa proses menyusukan bayi. So payudara takkan jatuh even selepas melahirkan
Haa sekarang dah tahu kan apa beza bra pb dengan bra biasa. So, teruja tak bila tahu kelebihan yang ada pada bra pb ni? Dah alang-alang nak beli barang tu, baik lah beli yang berkualiti je kan. Tak payah nak pening kepala. Dapat banyak benefit pulak tu. Ni lah baru dikatakan alah membeli memang memakai. Ye dak? 


Kalau uol pun dah teringin sangat nak bertukar kepada bra premium beautiful ni, boleh contact Yaya cecepat. Sampai end of March ni memang Yaya ada buat promosi untuk set pb corset ni. Jangan segan-segan taw, nanti melepas pulak

Cik Yaya

019-9045851 / 014-5002339

                                                      
#premiumbeautiful #premiumbeautifulselangor #premiumbeautifulkelantan #topleaderscircle #testimonipremiumbeautiful #brapremiumbeautiful #farinfraredrays #promosipremiumbeautiful #ciriciribrapremiumbeautiful

No comments:

Post a Comment