Thursday, December 22, 2016

APA BEZA MINERAL COFFEE DENGAN MIN KAFFE???

Assalamualaikum sayang-sayang semua (eh macam DSV pulak kan.hehe). Good morning. Jom awali hari kita dengan mengucapkan selawat ke atas junjungan besar Nabi Muhammad SAW.


Ok. Harini Yaya nak bagitahu satu info penting. Mungkin ada yang tertanya-tanya kan. Apa beza nya mineral coffee dengan min kaffe ni? Dulu bukan ke mineral coffee...sekarang min kaffe pulak ke...yang mana satu betul ni??? Min kaffe ni sape pulak yang keluarkan??

Haa meh sini Yaya explain. Min Kaffe dengan Mineral Coffee ni sama jer. Kopi yang sama. Yang bezanya nama jer. Dulu dikenali sebagai mineral coffee. Sekarang ni dikenali sebagai min kaffe. Ingredients semua sama jer. Di bawah syarikat SHOM jugak. Takde beza pun. Nama je tukar.


Kenapa tukar nama? Kan dah keliru...hehe sabar2. Syarikat bukan suka-suka hati je tukar. Tapi syarikat ambik keputusan untuk tukar nama mineral coffee kepada min kaffe sebab nak selaraskan nama jenama kopi ni dengan yang negara lain macam singapore, brunei dan Indonesia. Sebab kat negara sana packaging diorang min kaffe. So, untuk selaraskan nama kat semua negara, mineral coffee ditukar kepada min kaffe. So sekarang ni, kopi kesihatan under SHOM ada satu jenis ni jer. MIN KAFFE...

So  no more keliru2 ye. INGAT KOPI INGAT MIN KAFFE. OK?? 

Packaging baru ni pun tak banyak beza. Hampir sama dengan packaging mineral coffee. So senang laa nak cam kan. Apa-apa pun, packaging min kaffe ni lagi cantik lah kan. Menawan hati gitu. Nak minum pun semangat. Haha

Oh ye, sebelum terlupa. Yaya nak announce promotion untuk min kaffe ni. 

PROMOSI MIN KAFFE
PROMOSI MIN KAFFE
PROMOSI MIN KAFFE

Kalau uol beli min kaffe 10 kotak dan keatas, Yaya akan bagi 1 kotak extra min kaffe. Jimat banyak tuh. 

10 kotak + 1 kotak (free gift)

Jimat berbaloi-baloi!!! 

Untuk uol yang nak cari side income tapi tak tahu nak mula macam mana, tak tahu nak jual apa??? 

Haa meh sini Yaya nak bagitahu. Sebab Yaya memang mencari agent untuk min kaffe ni. Order banyak, kadang-kadang customer nak agent kawasan. Sebab nak COD kan. So, Yaya nak mencari agent kawasan untuk min kaffe. Tak kisah pun kawasan mana. Siapa yang berminat, boleh Whatsapp Yaya directly okey. 

Nak order min kaffe atau nak jadi agent min kaffe, boleh contact  Yaya di talian


Cik Yaya
019-6703896

#AgentMinKaffeWanted #MinKaffeKualaKumpur #MineralCoffee #KopiKesihatan #PromosiMinKaffe #HargaRuntuhMinKaffe

No comments:

Post a Comment