Tuesday, February 14, 2017

MIN KAFFE PENIPU!!


Million thanks to somebody yang nak menjatuhkan imej min kaffe ni. Yelah, tujuan dia update tu untuk lariskan produk dia, tapi salah cara. Mana boleh mendowngradekan produk orang lain. Tak baik taw. Takde etika namanya tu.

Kenapa Yaya cakap terima kasih? Sebab tak pasal-pasal min kaffe ni jadi viral pulak. Yelah, dah dia cakap min kaffe ni bahaya. Ramai laa yang tak puas hati. Min kaffe ni dah dibuat kajian sebelum dikeluarkan. Kalau produk bahaya, takkan laa lulus KKM kan. 


And Dr. Zubaidi sendiri dah buat pencerahan. Doktor sendiri pun nafikan yang beliau tak penah mention apa-apa produk. Nampak tak? Bila produk hebat, memang macam mana pun takkan mudah jatuh reputasi nya. Alahai kesian nya dekat seller yang macam ni. Kena upgrade lagi tu dari segi marketing. Banyak lagi kena tuntut ilmu. 


Imej min kaffe cuba dijatuhkan, Allah balas balik dengan min kaffe ni dah jadi viral. Alhamdulillah. Produk hebat kan. 

Sape2 nak cuba min kaffe yang tengah hot and viral sekarang ni, boleh whatsapp Yaya ye. Insyaallah uol akan asyik teringat-ingat je rasa lemak masin min kaffe ni. 


CIK YAYA
019-6703896

Jangan risau. Untuk min kaffe ni Yaya ada promotion.

PROMOTION
PROMOTION
PROMOTION

Beli 10 kotak min kaffe, Yaya akan bagi free 1 kotak.

10 kotak + 1 kotak (free) 

So, cecepat whatsapp Yaya sekarang untuk grab promo ni taw. 

Sah sehingga 31 dec ni jer. Maklum lah year end sale kan.
Cepat2 taw. Don't hesitate to contact me...

No comments:

Post a Comment