Saturday, April 1, 2017

BADAN KEKAL LANGSING EVEN PREGNANT 5 BULAN

KEKAL LANGSING WALAUPUN PREGNANT!!!


Eh eh...mentor Yaya pregnant. A'ah betul tu uol. Alhamdulillah

 rezeki Allah nak bagi kan. Happy giler bila dapat tahu Kak Dyna 

pregnant. Kami duk usik-usik Kak Dyna pasal baby ni since 3 tahun

 lepas kot. Memang tak sangka jadi kenyataan jugak usikan kami tu

 ye. Now, Kak Dyna dah pregnant hampir 5 bulan dah. 


Uol jangan salah sangka pulak ye. Since 3 tahun lepas tu, sebab

 anak-anak kak Dyna semua dah besar panjang. So macam teringin

 pulak nak tengok Kak Dyna dengan baby kan :)


Tapi uol nampak tak perut and badan Kak Dyna macam mana? 

Macam tak masuk akal jer kan. Tak nampak kembang setaman pun.

 Padahal dah hampir 5 bulan kot. Tapi ni laa hakikatnya yang 

terpaksa kami terima bila pakai premium beautiful corset secara

 istiqomah. Pemakai PB corset yang tegar memang akan hadapi

 benda ni. Masa pregnant, badan tak terlalu kembang dan lebar ke

 tepi. Perut pun tak terlalu mengembang ke tepi. Just akan

 membuncit ke bahagian depan jer. So time pregnant pun pinggang

 still nampak lagi. Kalau Kak Dyna ni lagi lah. Daripada belakang,

 memang tak perasan pun tuan badan tu pregnant. Haa sila lah

 bayangkan yer macam mana tuh. Best kan. Makin kandungan

 membesar, makin berseri dan cun melecun pulak kan.Oh, for your 

information, Kak dyna yang kat tengah tu.


Ni laa dia kelebihan premium beautiful, pakai-pakai terus maintain

 langsing walau berbadan dua. Sebab apa tau? PB corset ni sangat

 pakar dalam susun atur dan alih lemak badan kita. Selain jaga

 badan supaya maintain ramping dan langsing, secara tak langsung

 Far Infrared Rays (FIR) yang ada dalam setiap bebenang kain PB

 ni sangat membantu untuk sihatkan peranakan wanita. 


And jangan uol tak tahu pulak yer. Bonus pakai PB corset ni, uol

 tak perlu dah nak beli bengkung untuk berpantang nanti. Sebab PB

 corset ni dah bertindak sebagai bengkung moden masa dalam 

pantang. Jimat kan? Beli sekali jer untuk seumur hidup. Masa anak

 dara boleh pakai, dah kawin, pantang, anak 2 3 pun still boleh 

pakai lagi. Best kan? Berbaloi sangat!


Oh ye, lagi satu. PB corset ni senang jer nak pakai. Tak perlu

 lilit-lilit kat badan. Leceh kan. Jimat masa uol.


FREE FITTING & FREE CONSULTATION 

Cik Yaya
019-6703896


#PremiumBeautifulExpert #TopLeadersCircle #PremiumBeautifulKelantan

No comments:

Post a Comment