Sunday, April 2, 2017

KESAN SELEPAS AMALKAN CELGYNIC GOLD

Assalamualaikum uol


Alhamdulillah Yaya dah start amalkan celgynic gold ni. Mana aci 

asyik tengok orang update je kan apa kesan lepas consume celgynic

 gold ni. Rambut lebat lah, kulit flawless lah. Mencik taw...sajer jer

 kan nak buat Yaya jeles. Well biasa laa wanita nih memang

 obses dengan benda-benda macam ni :)

And seperti yang diharapkan, memang ada perubahan lepas

 consume celgynic gold nih. Nak tau tak? Haa meh Yaya cerita.

RAMBUT GUGUR DAH BERKURANG. RAMBUT BARU MULA TUMBUH

Uol tahu kan Yaya baru jer lepas bersalin. Eh tak laa baru, but lepas

 bersalin laa. Baby dah 8 bulan lebih dah. And kalau uol sebagai

 mak-mak ni perasan, baby ni memang ada satu peringkat tu suka

 sangat sembur-sembur air liur kan. Kalau mengikut cakap orang

 tua-tua, rambut mak nak gugur lah tu. And memang rambut Yaya

 banyak giler gugur. 


Yaya takde laa believe pun pasal sembur air liur ada kaitan dengan

 rambut mak gugur. Rambut gugur lepas bersalin tu normal laa kan

 sebab dah banyak kot urat putus masa bersalin. Semua dah lemah.

 Hormon pun berubah and yes memang ada kaitan dengan hormon

 pun. 

So, sejak amalkan celgynic gold nih alhamdulillah rambut dah

 kurang gugur and surprisingly, rambut baru pulak yang tumbuh.

 Memang happy giler laa kan. Rambut makin menipis, tapi sekarang

 dah mula ok balik. Memang patut teruskan laa amalkan celgynic

 gold ni. My husband pun takde bising-bising dah rambut penuh kat

 lantai :)

KULIT MAKIN LICIN DAN FLAWLESS

Secondly, kulit makin licin. Yang ni memang perasan sebab wanita

 ni boleh dikatakan hari-hari belai kulit kan. Any changes memang

 akan noticed laa. Memang betul, kulit makin licin lepas amalkan

 celgynic gold ni. Part mana tuh? Kulit muka of course. Lepas tu

 part peha and pinggul. 

MAKIN LAWAS DAN SENANG MEMBUANG

Satu lagi, lawas. Yaya pernah tulis pasal entry sembelit ni. Yaya

 memang dikategorikan sebagai seorang yang sembelit lah. Bukan

 pembelit yer. Baca betul-betul. Takde laa gurau jer. A'ah Yaya

 memang sembelit and after amalkan celgynic gold ni alhamdulillah

 boleh dikatakan hari-hari membuang. Which is good laa kan. Itu

 tandanya usus kita bekerja dengan baik dan sihat.
Setakat ni, itu jer laa perubahan yang nampak ketara. Nanti kalau

 ada apa-apa perubahan lagi, Yaya share okay.

CIK YAYA
019-6703896

No comments:

Post a Comment