Friday, June 9, 2017

APA ITU SET EZICLEAN PRODUCTS

EZICLEAN PRODUCTS 

Set eziclean products ni merupakan set sabun pencuci yang meringankan dan menyenangkan kerja mencuci. 

Khas untuk ibu yang bekerja mahupun surirumah.
 
Kegunaan eziclean products ni multi purpose. Maknanya bukan setakat untuk basuh baju jer tapi untuk kegunaan seluruh rumah. Nanti boleh tengok dekat testimoni yer. 

Eziclean products ni merangkumi 3 jenis pencuci: 

1) EZICLEAN LAUNDRY 

Sepaket ada 1KG

2) EZICLEAN TOILET/FLOOR/PENCUCI LANTAI 

Sebotol ada1000ml
3) EZICLEAN DISHWASH/PENCUCI PINGGAN 

Sebotol ada 1000ml
Nak beli satu-satu pun boleh. 

Nak beli set 3 beradik pun boleh. But of course laa set 3 beradik lagi jimat harga kan. 

Sebarang pertanyaan dan order set eziclean products boleh whatsapp Yaya direct yer.

CIK YAYA
019-6703896

#EzicleanSelangor #PakarPembersih

No comments:

Post a Comment