Thursday, June 1, 2017

Iklan Hari Raya 2017 Premium Beautiful Elegance | SELAMATKAN HARI RAYAMU HARI INI

Assalamualaikum w.b.t uollss...
Awak semua dah tengok tak Iklan Raya terbaru dari SHOM?? 
Kalau belum lagi jom la kita tengok sama-sama dengan Klik PLAY pada video kat bawah ni. 

 Wahhh, best ke best???
Bagi Yaya memang best sangat-sangat la kan. 
Yang penting, kita dapat mesej yang nak disampaikan. 
Betul tak?
Fuhh : #Selamattt


Siapa yang setiap pagi raya je, selepas mandi, confirm menyanyi berjoget lagu raya dulu???
Kalau Yaya, memang berjoget dalam bilik air je la.
Nanti tak pasal-pasal kena bedal dengan lidi pagi-pagi lagi. Hahaha


 Tapi bila keluar saja dari bilik air, tak ke terkejut bila tengok adik beradik, ipar duai yang dah siap dengan baju raya sedondon. 
TAPI 
terserlah apa yang tak nak kita nampak kan.
Apatah lagi tetamu yang datang nanti kan.
Masalah : Badan Bongkok & "Aset" tak terletak dengan baik


 Cantiknya lahai akak kita ni kan...
TAPI 
Ada bahagian yang kita tak nak nampak
Masalah : Perut Buncit


 Allahuakbar!!!
Yang ni bukan setakat akak ni. Yaya pun ada masalah 
yang sama dulu tau.
Ngeri!!! 
Masalah : Lemak Perut Berlipat 


Kita pun tak nak la semua tu ada kat badan kita pada 
Hari Raya Aidilfitri nanti kan. 


 Alhamdulillah, syukur dah sediakan Set Premium Beautiful 
siap-siap untuk Selamatkan Hari Raya 2017. Terus sarung, terus hilang semua yang berkerut di dahi tadi.



Confirm bila kita turun je nak beraya, ipar duai, adik beradik tak puas hati nak tahu juga rahsia kita kekal langsing, segak bergaya di pagi Hari Raya ni.
Sangat best la kan kalau dah dapat semangat baru untuk kita sambut hari raya kan.
Dapat pula kongsi kebaikan dengan ahli keluarga sanak saudara untuk sama-sama dapatkan Keyakinan untuk beraya sepanjang Syawal nanti. 
Aset terletak kemas, Badan dah tak bongkok lagi
Perut buncit terus hilang, Lemak tak berlipat lagi
Jadilah penyelamat buat ahli keluarga & sahabat kita di 
Hari Mulia, Hari Raya nanti.
P/S :  Sempena Ramadhan & Syawal ni Yaya ada buat 
Promotion Raya tau. 
Ada yang nak pakai Premium Beautiful secara Ansuran
Ada yang nak Fitting Premium Beautiful secara Percuma
Ada yang nak dapatkan Free Gift Special Hari Raya 2017
Hubungi @ WhatsApp 
Yaya | 0196703896 


Selamat Beribadat di bulan Ramadhan, dan
Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri.
Maaf, Zahir & Batin

No comments:

Post a Comment