Thursday, September 14, 2017

PROMOSI TERHEBAT PREMIUM BEAUTIFUL 2017

CIK YAYA - RATU PREMIUM BEAUTIFUL


Sesuai tak caption kat atas tu? 

Bukannya apa. Yaya banyak dapat order dan pertanyaan dari customer-customer berkenaan Premium Beautiful ni. 

Alhamdulillah rezeki kan. Sambil jaga anak kat rumah, sambil order masuk berderet. 

Sebelum Yaya cerita panjang lagi berkenaan Premium Beautiful korset AJAIB ni, nak bagitaw yang Yaya ada buat promotion sempena wedding anniversary Yaya yang ke-2.


So, boleh cepat-cepat grab TAWARAN ISTIMEWA ni yer. Terhad untuk bulan September jer taw. Bulan cinta kami laa katakan...

CIK YAYA
019-5252028

Ok, berbalik pada cerita Premium Beautiful tadi, nak cerita laa sikit ni kan, kalau awal-awal pakai Premium Beautiful dulu, memang Yaya ingat Premium Beautiful ni untuk kurus jelaa. 

Haa cuba tengok gambar ni. Yang sebelum tuh. Gemuk kan Yaya. Berat takde beza sangat pun, tapi badan tu melebar dengan jayanya. Nasib baik sarung Premium Beautiful masa anak dara lagi. Kalau tak, mesti lagi kembang. Nak-nak kalau dah bersalin.
 
Bila tengok gambar kat atas ni, uol dah boleh agak laa kan kenapa Yaya nak sangat pakai Premium Beautiful Corset yang masa tu Yaya ingat fungsinya untuk kuruskan badan jer. Tapi tak sangka banyak lagi kelebihan dan kegunaan KORSET #AJAIB ni. Tak percaya, cuba laa uol search Premium beautiful ni untuk orang yang:

1. Berpantang. 
Normal dan czer kedua-dua boleh. 
What?? Czer pun boleh pakai bengkung ke? 
Boleh! Tapi wajib dapatkan service terbaik dari Premium Beautiful Expert.



Dua gambar kat atas ni merupakan testimoni dari pengguna tegar Premium Beautiful. Kedua-duanya pernah bersalin secara pembedahan. Bukan sekali pembedahan, tapi 3 kali. Jahit, gam, stapler semua dah pernah rasa. Tapi still boleh berpantang dengan sarung Premium Beautiful Corset. Alhamdulillah dapat balik body anak dara.

2. Slip disc. 
Ni memang banyak sangat tetimoni yang terhidang.



3. Scoliosis.
Tulang belakang membengkok dan melengkung dari paksinya. Senang cerita, tulang belakang tu bentuk seakan huruf S. Sakit kan?

Tak tahu pun ada scoliosis. Pakai Premium Beautiful baru dapat detect. Sebab nya, Premium Beautiful Corset ni memang betulkan posture badan kita. So dapat detect laa kalau tulang belakang kita tu normal ke tak.

4. Nak kawin. 
Wajib pakai Premium Beautiful masa sarung baju pengantin. Confirm nampak lagi confident. Curve pun lagi cantik!

5. Senggugut. 
Masalah senggugut ni ramai sangat kan yang alami. Sampai kena ambik injection tiap-tiap bulan. Yaya ada sorang customer yang ada masalah senggugut ni. Ambik injection start umur belasan tahun. Sekarang ni dah umur 30 series. Bayangkan berapa dah jumlah kos untuk injection tu kalau nak dibandingkan dengan harga satu set Premium Beautiful ni.






6. Keputihan. 
 Ni pun sama. Rata-rata wanita memang mengalami masalah keputihan ni. Tak selesa kan bila ada keputihan? Kurang keyakinan diri.



7. Nak dapatkan zuriat. 
Sometimes, kita susah nak dapatkan anak sebab masalah dalaman kita kan. So Premium Beautiful ni boleh membantu dalaman kita supaya lebih sihat.



8. Sakit Belakang.


Wow!!! Ni baru beberapa kelebihan dan kegunaan Premium Beautiful. Banyak lagi sebenarnya. 

Nak taw lebih lanjut, Uol boleh jer search kat http://www.suhaidacheyahya.com/p/premium-beautiful.html?m=1

Lagi satu, kalau uol nak tahu, lelaki perempuan semua boleh pakai Premium Beautiful. 

What??? Lelaki pun pakai Premium Beautiful? 

Yes dear...

Lelaki pun pakai. Tapi waist nipper jer la. Untuk masalah perut buncit.

Dan juga untuk masalah sakit belakang dan scoliosis. Kalau uol ada kenal kawan or sedara-mara lelaki yang ada masalah sakit belakang/scoliosis ni, boleh laa suggest Premium Beautiful Corset ni dekat mereka.





Apa yang best sangat Premium Beautiful Corset ni? Baju dalam jer pun. Haa meh nak bagitaw. 

1. SUPERBRANDS.
Premium Beautiful ni ada title superbrands. Title superbrands ni, once satu-satu produk tu dah dapat, produk lain takkan dapat dah. So, kalau nak pilih korset, uol wajib pilih korset yang ada title superbrands ni.

2. LIFETIME WARRANTY.
Yang ni memang salah satu sebab Yaya beli Premium Beautiful dulu. Yela kan. Jaminan seumur hidup kottttt. Jimat laa duit. Beli sekali jer, boleh pakai bertahun-tahun. And Premium Beautiful ni, yang best nya kalau repair, FREE OF CHARGE je taw. NO HIDDEN CHARGE. Baju dalam apa yang kalau rosak boleh repair? Jawapannya Premium Beautiful je. 

3. FAR INFRARED RAYS (FIR).
Untuk pengetahuan uol, FIR ni disulam dalam bebenang fabrik Premium Beautiful. FIR dapat melancarkan darah dan meningkatkan semula pertumbuhan tubuh badan. Bila darah lancar, tu yang kita makin sihat.

4. Mendapat Pengiktirafan American Chiropractic Association (Pakar Tulang Dunia). 
Ini sebabnya Premium Beautiful ni elok untuk pesakit scoliosis dan slip disc.

5. Direkabentuk untuk 70% KESIHATAN dan 30% KECANTIKAN.
Premium Beautiful memang lebih kepada kesihatan. Sebab tu nenek yang umur 70 tahun pun pakai KORSET AJAIB ni dengan tujuan untuk kesihatan. 

30% KECANTIKAN + 70% KESIHATAN = 100% KEYAKINAN

Pakai Premium Beautiful Corset ni confirm makin berkeyakinan. Tak nak laa yakin sorang-sorang jer. Meh kita yakin dan sihat berjemaah. 

Untuk sebarang order dan pertanyaan berkaitan Premium Beautiful Corset ni, boleh terus Whatsapp Yaya di nombor 019-5252028 / 014-5002339.



Lots of love, 
Cik Yaya Ratu Premium Beautiful.

CIK YAYA
019.525.2028
019.525.2028
019.525.2028

2 comments:

  1. Promosi premium beautiful
    Testimoni premium beautiful
    Harga premium beautiful
    Premium beautiful harga runtuh

    ReplyDelete
  2. nak tau hebat tak premium beautiful ni ibarat kan spt "tak kenal maka tak cinta" serius berbalu sangat and worth it!!!

    ReplyDelete