Tuesday, November 14, 2017

MINI STOKIS SHOM | KERJA DARI RUMAH


πŸ’–πŸ’–πŸ’–MINI STOKIS πŸ’–πŸ’–πŸ’– 

Kalau sebelum ni, ramai yang tanya nak buat bisnes 
macam Yaya ni macam mana.

Ok jom Yaya cerita.
Nak bisnes ni senang je, 
Dengan RM50 register ahli, terus dah boleh mula dah.

Berapa modal nak mula, tu terpulang la pada semua sebab semuanya FLEKSIBEL tau.
Tak ada lah sampai WAJIB kena gadai tanah, gadai kereta, semata-mata nak buat bisnes ni.

Tapi Yaya sarankan supaya terus mula dengan jadi #MiniStokisSHOM.
At least ada produk yang kita pegang & boleh la kita study detail berkenaan produk kita tu.
Senang lah nanti kan nak cerita kat kenkawan sedara mara.
Betul tak?

Ermm Yaya kalau saya tak nak bisnes, cuma nak pakai sendiri & family je, boleh ke jadi ahli?

Boleh sangat la.
Sebab dulu Yaya pun mula dengan pakai sendiri jugak
Apa yang special kalau kita jadi ahli? 
Dapat BONUS walaupun beli untuk pakai sendiri.
Dah la beli pun dah dengan harga ahli.

JIMAT KE JIMAT??? Mesti la JIMAT.

JOM LA KITA SAMA-SAMA JADI MINI STOKIS SHOM NI.
Marketing, Produk semua nanti Yaya akan guide tau.
PERCUMA je. πŸ’“πŸ’“πŸ’“ 

YAYA | 0195252028

#BisnesOnline #AgentDiperlukan
#DropshipDiperlukan #KerjaKosong #KerjaDariRumah
#KerjaSelangor #KerjaKelantan #KerjaKerajaan #KerjaSwasta




Boleh pilih je nak fokus pada produk apa sebab kat SHOM ni semua
Ptoduk memang sangat baik.
Memang tak hairan lah kalau tiap-tiap hari memang 
Yaya dapat permintaan customer nak beli produk.



TEH TARIK MIN CHA - PRODUK BARU 

Uollss ada tengok tak berita TV3 2 minggu lepas yang Nur Fazura 
dilantik sebagai duta untuk Sahajidah Hai-O Marketing? 
Mesti tengok kan sebab orang kita memang suka sangst tengok tv kan.

Jadi memang betul lah Nur Fazura dah jadi duta untuk kita tau
Jadi lagi lah senang untuk kita buat bisnes ni.
Tak perlu dah nak kena bayar artis @ vip untuk promote produk kita.
Syarikat dah sediakan untuk kita semua.

Nanti kalau nak jumpa Nur Fazura boleh la kita join event syarikat.
Nur Fazura mesti ada kat sana.


No comments:

Post a Comment