Monday, January 1, 2018

IKHTIAR HAMIL DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL & HERBA MAHARANI

First sekali nak MINTA MAAF tau kalau post yang kali ni agak mengguris hati kawan, sahabat, keluarga, kenalan semua sebab post ni mungkin sensitif sangat bagi sesetengah sahabat, tapi niat saya nak share dengan semua. Moga da sedikit manfaat daripada post kali ni.


  Saya, Paidi Hasan & Yaya, Suhaida Che Yahya kahwin almost 2 tahun dah.Dan alhamdulillah syukur rezeki kami, tak sempat lama pun, Yaya terus disahkan pregnant.

Mungkin memang rezeki & rahim Yaya dalam keadaan ready sebab memang tak putus consume Herba Maharani sejak belum kahwin lagi.
Dan juga memang stay dengan Premium Beautiful je sejak beliau student.
Mungkin sebab tu senang nak lekat sebab dua produk ni sangat-sangat bantu untuk ikhtiar pregnant.

Walaupun Yaya di dignose rahimnya agak ke bawah dan peluang nak pregnant tu tak tinggi, tapi alhamdulillah syukur lah cepat Allah s.w.t bagi rezeki baby.

Selalu juga bila scroll kat fb, ada la kawan-kawan yang kahwin awal lagi daripada kitorang tapi masih tak dikurniakan rezeki dapat anak lagi.
Dalam diri terdetik juga nak tanya, adakah tengah merancang atau memang dah usaha tapi tak dapat lagi.
Tapi soalan ni agak sensitif juga, jadi pendamkan dulu la.
Tak kena dengan timing memang tak bertegur sapa nanti😄😄😄

Ok lah kali ni nak share jugak.
Mungkin sebab atas sharing kali ni, ada kawan sahabat yang nak cuba ikhtiarkan dengan cara ni & mudah-mudahkan murah rezeki untuk timang cahaya mata.
Amin saya doakan.
Kawan-kawan pun aminkan juga la ya.

 
 
First sekali saya suggestkan set All-In-One Premium Beautiful ni, set ikhtiar untuk hamil.
Sebab apa tau?
Sebab sistem dalam satu set PB ni akan melancarkan lagi peredaran darah dalam badan, seterusnya menstabilkan hormon dalam badan.
Hormon pun jadi salah satu punca jugak kan. Betul?

 
 
Satu lagi part paling best.
Kajian yang saya ada baca, ramai sangat wanita kat dunia ni yang rahim jatuh & tak duduk di tempat yang sepatutnya. Ni salah satu juga sebab proses persenyawaan tak berlaku walaupun suami isteri disahkan sihat tak ada masalah.

Long Girdle Premium Beautiful (seluar) memang direka khas untuk jaga rahim aka ovari, tetapkan pada kedudukan asal dan ready-kan untuk proses persenyawaan. Jadi kebarangkalian untuk berjaya hamil sangat-sangat tinggi.


Kata orang, tak boleh ketat-ketat kalau nak hamil, nanti keguguran.
Actually, Long Girdle PB tak ketat pun dan tak menekan pun rahim. Tapi rekaan khas untuk sokong rahim tu & sangat disarankan pakai juga dalam 3 bulan pertama kehamilan tu, untuk jaga kandungan supaya dalam keadaan yang baik.

Kalau perut dah makin membesar tu, boleh la simpan dulu set Premium Beautiful tu, siap-siapkan dia untuk pakai sebagai #BengkungModen #SetBerpantang pula. 😊😊😊


Yang ke-dua paling saya nak suggestkan, Herba Maharani.
Kalau orang-orang muda tak pernah dengar dengan Herba Maharani ni, cuba tanya orang-orang lama.
Mesti ada yang pernah dengar & tak putus lagi consume untuk kesihatan badan.
Sebab orang lama memang diorang nak jaga badan, memang cari produk yang betul-betul premium dan cukup dengan 1 tu je untuk seluruh badan.



Herba maharani ni diperbuat daripada Ayam Selasih (Ayam Hitam) yang sangat baik untuk badan.
Nak-nak lagi bagi wanita.
Darah pun jadi makin lancar, hormon jadi stabil & tahap kesuburan memang sangat memuncak kalau ambil Maharani ni tau.
Sampaikan takut nak bersama dengan husband, takut hamil lagi 😂😂😂.


Ni yang saya nak sangst suggestkan pada kawan, sahabat semua.
Cuba la dulu sebab #TestimoniHamil dengan Maharani & Premium Beautiful ni sangat-sangat banyak.


 
Nanti saya minta sahabat yang dah alami sendiri kongsikan pada bahagian komen.
Harap kawan-kawan sudi la kongsi dengan sahabat Paidi Hasan kat sini semua.
Mana yang terbaik adalah pilihan kawan-kawan sendiri, saya cuba kongsikan jalan ikhtiar untuk semua.

Boleh ambil
Boleh share pada kawan kenalan
Boleh simpan sebagai rujukan, atau
Boleh abaikan.

Post saya ni bukan nak promote semata-mata, tapi lebih kepada perkongsian ikhlas dari hati untuk kawan-kawan sahabat semua.

In Shaa Allah

#IkhtiarHamil
#PetuaNakHamil
#HerbaMaharani
#PremiumBeautiful

Pada yang nak tanya lebih lanjut boleh contact kitorang

Paidi Hasan wasap/60145002339
Suhaida Che Yahya wasap/60195252028

Info Lengkap Premium Beautiful
http://www.suhaidacheyahya.com/p/premium-beautiful.html

Info Lengkap Herba Maharani
http://www.suhaidacheyahya.com/p/blog-page_72.html

1 comment:

  1. 2018, Berpantang, Ejen Herba Maharani, Ejen Premium Beautiful, Harga Herba Maharani, HARGA PREMIUM BEAUTIFUL, herba maharani, IKHTIAR HAMIL, PREMIUM BEAUTIFUL

    ReplyDelete