MARINE ESSENCE BEAUTY BARS @ SABUN KETIAK




 HARGA SABUN MARINE ESSENCE TERMURAH 2017


Uol ada masalah kulit kering dan menggelupas? 

Anak-anak uol ada masalah eczema?

Dah cuba macam-macam krim dan ubat untuk hilangkan masalah kulit tapi tak berkesan?

Dah buntu macam mana nak selesaikan masalah kulit kering bersisik tu?

Jangan risau yer, sebab Yaya suggest pada uol untuk cuba SABUN MARINE ESSENCE ni. Yang penting, takde bahan kimia yang berbahaya. Guna macam sabun mandi biasa jer. 

Senang kan? Confirm takkan lupa untuk guna sabun marine essence ni sebab hari-hari uol mandi kan. Ke ada yang tak mandi? :D 

By the way, Yaya memang akan buat promosi sempena hari-hari penting atau event-event tertentu. So, do whatsapp me untuk latest promo dan harga marine essence termurah yer. Confirm uol takkan menyesal punya lah. Jangan kata hakak tak payung pulak yer :) 

CIK YAYA
019-5252028

Jangan segan-segan nak whatsapp Yaya taw. Uol tanya jer nak tanya apa berkaitan sabun marine essence ni. Tak beli pun takpe. Takde masalah :)

Bagi uol yang tinggal di area Selayang, Ampang, Kepong, Damansara dan Gombak,  Yaya bagi FREE COD. Takde caj dikenakan. Best kan?

 So, kalau uol nak tahu lebih lanjut berkenaan sabun marine essence ni, uol boleh scroll kat bawah yer.

 APA ITU PRODUCT MARINE ESSENCE?


Produk marine essence ni dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit. Ia diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberi manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

Produk marine essence memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya. Kulit terasa selembut sutera apabila disentuh.

Diinspirasikan daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, produk marine essence pasti akan merangsang anda untuk menggunakannya setiap hari.

RANGKAIAN PRODUK MARINE ESSENCE

Set marine essence ni terdiri daripada empat produk utama iaitu:

  • MARINE ESSENCE BEAUTY BARS (SABUN KETUL)
  • MARINE ESSENCE SHAMPOO
  • MARINE ESSENCE BODY WASH
  • MARINE ESSENCE TOOTHPASTE
1) MARINE ESSENCE BEAUTY BARS / SABUN KETIAK

Marine essence beauty bars atau lebih dikenali dengan nama sabun ketiak / sabun hijau / sabun viral. Macam-macam nama ada. So uol tak perlu confuse yer bila dengar nama-nama ni. Semua tu memang nama famous untuk sabun hijau wangi ni.

  •  Ada tiga ketul dalam sekotak
  • Berat bersih: 100g x 3 bars
  • PERHATIAN: Elakkan terkena mata. Jika terkena mata, bilas segera dengan air. Sekiranya ruam atau kegatalan berlaku, hentikan penggunaan. 
KEISTIMEWAAN / KELEBIHAN MARINE ESSENCE BEAUTY BARS

  • Berbau wangi
  •  Jimat dan tahan lebih lama
  • Kurang buih so dapat jimatkan penggunaan air 
  • Boleh digunakan untuk seluruh badan (muka, badan)
  • Sangat sesuai untuk bayi baru lahir  
  •  
 



FUNGSI / KEBAIKAN MARINE ESSENCE BEAUTY BARS

  • Merawat kulit kering dan bersisik
  • Menghilangkan bau badan
  • Menghilangkan jerawat muka dan belakang badan
  • Menghilangkan ketiak hitam
  • Merawat tumit kaki merekah
  • Menghilangkan daki di celah lipatan kulit
  • Mencerahkan kulit
  • Meratakan warna kulit yang tidak sekata
  • Merawat eczema, psoriasis dan ketuat
  • Merawat ruam lampin, ruam susu
  • Mengurangkan pigmentasi dan jeragat
  • Parut seperti parut demam campak dan parut bersalin semakin berkurang
  • Mengurangkan stretchmark
  • Hilangkan panau


 BAHAN UTAMA DALAM MARINE ESSENCE BEAUTY BARS

GARAM BULUH
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit, anti bakteria, anti alergi, anti keradangan.

Pheno-SFETM (EKSTRAK TEH PU-ERH) 
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit (anti penuaan).
 - Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

EKSTRAK LIQUORICE
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.
MINYAK TEA TREE
- Anti bakteria, anti kulat.
VITAMIN E
 - Anti oksidan, anti penuaan.
-Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan. 
GLISERIN
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit.
- Merupakan pelembap kulit yang terbaik.
ALOE VERA 
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

CARA GUNA MARINE ESSENCE BEAUTY BARS

Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan pada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih.

TIPS: Kalau nak lagi jimat, uol boleh potong kecik-kecik sabun ketul ni kepada 6-8 bahagian. Lagi senang nak guna nanti. Takde laa berair je kan. And tak cepat habis :D

CARA SIMPAN MARINE ESSENCE BEAUTY BARS

Simpan di tempat dingin dan kering. Letakkan di tempat yang kering selepas digunakan.
  
BEZA MARINE ESSENCE BEAUTY BARS (FAKE DAN ORIGINAL)



Kalau uol perasan, yang original tu warna sabun lagi cerah berbanding yang fake. Lepas tu lagi satu, kalau uol bakar sabun fake tu, akan keluar cecair hitam berbanding dengan yang original akan keluar cecair putih. Hitam means ada chemical, putih means takde chemical. 


Kat pasaran luar sana banyak jer jual yang fake. So, uol kena hati-hati yer. Selalunya sabun fake ni dijual dengan harga yang lebih murah. Yaya memang selalu dapat pertanyaan dari customer. 

"Kenapa si polan jual lagi murah?" 

"Kenapa saya tengok kat kedai tut tut lagi murah"

 Haa ni laa jawapan nye. Tu sabun yang fake yer. Jangan tertipu. Melainkan dorang memang nak buat amal jariah jual dengan harga murah laa. Wallahua'lam... 

BEZA SABUN MARINE ESSENCE DENGAN SABUN JENAMA DOT DOT DOT


Kalau uol tengok kat video ni, boleh nampak dengan jelas kan warna cecair yang keluar bila dipanaskan atas api. Hitam means chemical, putih means takde chemical. So, dah boleh dah kot bertukar ke sabun marine essence. Especially untuk baby, anak-anak kecik tu. Awal-awal lagi dah terdedah dengan bahan kimia. Masalahnya, bahan kimia yang kita tak nampak. Buat pilihan yang bijak dan tepat yer :)


HARGA MARINE ESSENCE BEAUTY BARS
SEKOTAK (3 KETUL)
RM120 (SM)
RM122 (SS) 
###Harga termasuk kos pos laju

PROMOSI !!!
PROMOSI !!!
PROMOSI !!!

BAGI ANDA YANG BELI 5 KOTAK DAN KE ATAS MARINE ESSENCE BEAUTY BARS NI, ANDA LAYAK MENDAPAT HARGA BORONG!!!

Jangan lepaskan peluang!  
Setelah membuat pembayaran, sila whatsapp nama penuh, alamat dan no telefon pada Yaya untuk tujuan pengeposan yer. Terima kasih :)

HARGA MARINE ESSENCE BEAUTY BARS (LOOSE)

Yaya ada jual loose untuk sabun ketul ni. Yer laa, mana tahu uol nak cuba dulu kan.

SEKETUL
RM40
###Harga tidak termasuk kos pos laju

2) MARINE ESSENCE SHAMPOO

Pertama kalinya shampoo yang menggabungkan teknologi inovatif dengan ramuan semulajadi dan botani garam buluh dan Pheno-SFETM untuk membersih, menyihatkan serta melembapkan rambut anda dalam setiap cucian.

  • Sebotol mengandungi 250ml
KEISTIMEWAAN / KELEBIHAN MARINE ESSENCE SHAMPOO
  •  Gabungan unik ramuan semulajadi dan botani - Mengekalkan kulit kepala dan rambut dengan bersih, sihat dan lembap secara pro aktif. Hasilnya, rambut anda terasa lembut dan licin.
  • Soap free - Formulasi yang tidak mengeringkan, lembut untuk kegunaan harian.
  • Paraben free - Tidak merengsakan kulit kepala dan rambut.
  • SLES free - Tidak merengsakan kulit kepala dan rambut.
  • Mengandungi mineral yang bermanfaat untuk menyihat dan melindungi kulit kepala dan rambut.
  • Anti bacterial - Membunuh bakteria dan membantu mengurangkan kegatalan kulit kepala.
  • Anti oxidant - Membantu menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel rambut dan kepala.
  • Berbau wangi / aromaterapi - Pengalaman cucian yang menyegarkan.
  • Jimat dan tahan lama
  • Sesuai untuk seisi keluarga

 FUNGSI / KEBAIKAN MARINE ESSENCE SHAMPOO


  • Menjadikan rambut sihat dan bersinar
  • Mencegah serangan bakteria
  • Merawat kelemumur
  • Melindungi akar rambut
  • Menggalakkan pertumbuhan rambut
  • Melambatkan penuaan kulit rambut
  • Mengurangkan minyak pada kulit kepala
  • Rambut kekal wangi seharian
  • Meluruskan rambut
  • Mengelakkan rambut gugur 
  • Merawat kudis dan bisul di kepala
 BAHAN UTAMA DALAM MARINE ESSENCE SHAMPOO

GARAM BULUH
- Sumber kaya dengan mineral berkhasiat untuk menyihatkan dan melindungi kulit kepala dan rambut.

Pheno-SFETM (EKSTRAK TEH PU-ERH)
-  Menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit kepala dan rambut (anti penuaan).
- Membantu memulih dan memperbaharui sel-sel kulit. 

EKSTRAK KAPAS BIJI
- Mengekalkan kulit kepala dan rambut dalam keadaan baik.

PROTEIN SUSU
- Pelembap semulajadi untuk kulit kepala dan rambut.


HARGA MARINE ESSENCE SHAMPOO
Setelah membuat pembayaran, sila whatsapp nama penuh, alamat dan no telefon pada Yaya untuk tujuan pengeposan yer. Terima kasih :)


Sebotol (250ml)
RM38 (SM)
RM41 (SS)
###Harga tidak termasuk kos pos laju

3) MARINE ESSENCE BODY WASH  

Pertama kalinya cecair mandian yang menggabungkan teknologi inovatif dengan ramuan semulajadi dan botani garam buluh dan Pheno-SFETM untuk membersih, menyihatkan serta melembapkan kulit anda dalam setiap cucian. 
 
  • Sebotol mengandungi 250ml
KEISTIMEWAAN / KELEBIHAN MARINE ESSENCE BODY WASH
  • Soap free
  • Paraben free
  • SLES free
  • Anti bacterial
  • Anti oxidant
  • Berbau wangi
  • Jimat dan tahan lama
  • Sesuai untuk seisi keluarga
  • Boleh digunakan untuk seluruh badan
 FUNGSI / KEBAIKAN MARINE ESSENCE BODY WASH
  • Hilangkan hitam celah badan
  • Hilangkan bau badan
  • Hilangkan jerawat
  • Kulit lebih lembap dan tidak berminyak
  • Hilangkan gatal kulit dan kulit sensitif serta penyakit kulit
  • Hilangkan penyakit eczema
  • Cerahkan kulit muka dan seluruh badan  
BAHAN UTAMA DALAM MARINE ESSENCE BODY WASH

  GARAM BULUH
- Sumber kaya dengan mineral berkhasiat untuk menyihatkan dan melindungi kulit.

Pheno-SFETM (EKSTRAK TEH PU-ERH) 
- Menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit (anti penuaan).
- Membantu memulih dan memperbaharui sel-sel.

ALOE VERA
- Melegakan, melembapkan dan menyembuhkan penyakit kulit. 

EKSTRAK LIQUORICE
- Mencerahkan kulit dan pigmentasi yang tidak sekata.

BIJI MINYAK JOJOBA
- Pelembap kulit semulajadi.

EKSTRAK DEDAUN MULBERRY
- Mencerahkan kulit dan pigmentasi kulit. 

APA BEZA MARINE ESSENCE BEAUTY BARS DENGAN BODY WASH NI??? 

Mesti ramai yang tertanya-tanya kan apa beza antara ke dua produk ni. And Yaya pun memang selalu dapat soalan ni daripada customer. Ok, meh Yaya nak explain. Harap semua clear dengan pencerahan ni yer.

Marine essence beauty bars / sabun ketul ni sama jer dengan body wash tu. Sama dari segi ingredients, fungsi untuk kebaikan kulit. Hanya berbeza dari segi, satu dalam bentuk cecair dan satu lagi dalam bentuk solid. 

Ada sesetengah orang suka yang sabun ketul. Ada sesetengah orang pulak suka yang cecair. Depends pada citarasa masing-masing kan. Selain dari yang Yaya mention kat atas ni, memang takde beza pun. So, terpulang pada uol nak beli yang mana satu. Clear kan?


HARGA MARINE ESSENCE BODY WASH 
Setelah membuat pembayaran, sila whatsapp nama penuh, alamat dan no telefon pada Yaya untuk tujuan pengeposan yer. Terima kasih :)
  
Sebotol (250ml)
RM38 (SM)
RM41 (SS)
###Harga tidak termasuk pos laju

4) MARINE ESSENCE TOOTHPASTE

Ubat gigi yang berunsurkan garam buluh buat pertama kalinya dengan ramuan botani Xylitol dan Pheno-SFETM untuk gigi yang bersih, gusi yang sihat dan nafas yang menyegarkan setiap hari.
 
  • 100g
CIRI-CIRI MARINE ESSENCE TOOTHPASTE
  • Gabungan unik ramuan semulajadi dan botani
  • Tanpa gula
  • Tanpa flourida
  • Anti bakteria
  • Mineral yang bermanfaat
  • Antioksidan yang hebat
  • Anti septik semulajadi
  • Rasa segar daun pudina yang berpanjangan 
KEISTIMEWAAN / KELEBIHAN MARINE ESSENCE TOOTHPASTE
  •  Jimat dan tahan lama
  • Rasa lemak-lemak masin. Kurangkan rasa payau
  • Tanpa flourida dan gula
  • Selamat untuk kanak-kanak (bawah 6 tahun)
  • Rasa segar pudina yang berpanjangan dapat menyegarkan nafas
 INFO TAMBAHAN: 

Mengapa ubat gigi marine essence ni dihasilkan tanpa flourida? Sebab flourida ni merupakan ubat untuk pergigian yang tidak diluluskan disebabkan kadar keracunannya yang tinggi. 

Flourida ni merupakan racun tersembunyi yang memudaratkan, bertoksik dan mampu berkumpul walaupun hanya sedikit yang ditelan.

Kenapa kita tidak memerlukan flourida dalam ubat gigi?? Sebab dos flourida harian yang diterima melalui pemakanan sudah mencukupi keperluan seseorang. So tak perlu dos tambahan sebab itu akan memudaratkan kesihatan kita. 

 FUNGSI / KEBAIKAN MARINE ESSENCE TOOTHPASTE

  •  Mencegah kaviti gigi
  • Mencegah masalah gusi
  • Mencegah pertumbuhan plak gigi
  • Menguatkan enamel gigi yang lemah
  • Menanggalkan kotoran
  • Mencegah nafas berbau
  • Tanpa gula, dapat mencegah kerosakan gigi
  • Tanpa flourida, selamat untuk kanak-kanak dan dewasa
  • Anti bakteria, membunuh bakteria untuk mencegah kerosakan gigi
  • Mineral yang bermanfaat
  • Antioksidan yang hebat, dapat menyembuhkan luka kecil di gusi, ulser mulut dan gusi berdarah  
BAHAN UTAMA DALAM MARINE ESSENCE TOOTHPASTE

GARAM BULUH
- Sumber yang kaya dengan mineral penting untuk menyihatkan gigi dan gusi.
- Membantu menyembuhkan luka kecil gusi, gusi berdarah dan ulser mulut.

XYLITOL
- Menguatkan enamel gigi dan mencegah kerosakan gigi.
- Membantu memperbaiki kerosakan gigi.

Pheno-SFETM (EKSTRAK TEH PU-ERH) 
- Menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel gigi dan gusi (anti penuaan).
- Membantu membaiki dan memperbaharui sel-sel.

GLISERIN
- Pelembap yang terbaik.
 

HARGA MARINE ESSENCE TOOTHPASTE

Setelah membuat pembayaran, sila whatsapp nama penuh, alamat dan no telefon pada Yaya untuk tujuan pengeposan yer. Terima kasih :)


 SEKOTAK(100G)
RM22 (SM)
RM25 (SS)
###Harga tidak termasuk kos pos laju

SET TRAVEL / PAKEJ COMBO



SET A
RM200 (SM)
RM210 (SS)

SET B
RM90 (SM)
RM100 (SS)

SET C
RM130 (SM)
RM140 (SS)

SET D
RM110 (SM)
RM120 (SS)

SET E
RM70 (SM)
RM75 (SS)

SET F
RM70 (SM)
RM75 (SS)

SET G
RM70 (SM)
RM75 (SS)

###Harga tidak termasuk kos pos laju

AGENT MARINE ESSENCE SELURUH MALAYSIA

Ni senarai agent MARINE ESSENCE products seluruh Malaysia yer.

Yana (012-5982258) - Perak, Puncak Alam

Paidi Hasan (014-5002339) - Selayang, Damansara, Kepong, Kelantan

Sahara (018-2575610) - Klang, Gombak 

Najah (016-2811785) - Klang, Glen marie

Fazzilah (017-9237290) - Puchong

Syima (013-3702326) - Puchong, Kelantan, Putrajaya

Ummi Iman (016-2203778) - Selayang

Zulaikah (010-5030497) - Sabah, Putrajaya

Kasmia (014-9587884) - Sabah

Afiah (014-8528396) - Sabah

Mariani (012-9171164) - Klang, Sabah

Ramlah (014-6953617) - Sabah

Sofia (016-3334843) - Puchong, Sabah


 
Uol boleh jugak dapatkan produk-produk hot ni dengan agent kat atas.  


PREMIUM BEAUTIFUL CORSET
SHAKE ME
MIN KAFFE
BB PLUS COLLAGEN
GARLIC TABLET
HERBA MAHARANI
CELGYNIC GOLD
EURY JACK
INFINENCE HIJAB
INFINENCE SKINCARE
SET COZUMA
EZIGROW BAJA
HAI-O JTX
BIO VELOCITY SLEEP MATE
SET EZICLEAN
BIO SELEZA FEMININE PAD
FEMI9 INTIMATE WASH
PB HAND & BODY LOTION
SET D'CHEF
N'LICIOUS 

KELEBIHAN MENJADI PENGEDAR PRODUK MARINE ESSENCE 

  • Income sampingan/extra income
  • Menikmati harga ahli yang akan memberikan untung runcit yang berbaloi untuk satu unit
  • Komisyen dari 3% sehingga ke 41%
  • Diberikan sales kit percuma 
  • Mendapat kad pengedar yang sah
  • Trip melancong 5 star treatment sebanyak 3 kali setahun (T&C)
  • Pakej umrah 
  • Tabung kereta percuma
  • Jam tangan/iphone latest/ipad mini/Macbook Air (T&C)
  • Majlis anugerah besar-besaran untuk setiap tangga kejayaan
  • Free coaching - Anda akan dibimbing sehingga anda mencapai impian dan matlamat (dengan syarat memerlukan komitmen kedua belah pihak)
  • Live coaching
  • Free training (bisnes class percuma)
  • Seminar

WINNER READER'S CHOICE AWARD 2015

Tahniah diucapkan untuk produk marine essence keluaran Sahajidah Hai-O Marketing kerana terpilih menjadi produk pilihan pengguna. Menang award uol! So, tak payah ragu-ragu lagi dengan sabun marine essence ni ye. Memang bagus dan terbaik untuk kesihatan kulit kita.

Majalah Natural Health

Sabun marine essence (ketul)

Sabun marine essence (cecair)


Shampoo marine essence

SABUN MARINE ESSENCE DIJAMIN HALAL

Tak perlu ragu-ragu untuk guna sabun viral No.1 di Malaysia ni kerana:

100% halal
100% selamat

 Dan disahkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia sebagai produk yang bersih dan selamat. 

Gunakan tanpa was-was kerana bahan-bahan yang terkandung dalam sabun marine essence hanyalah bahan-bahan semulajadi dan selamat dari bahan kimia yang memudaratkan. 

 
Boleh rujuk gambarajah ni untuk mengetahui bahan-bahan yang terkandung dalam sabun marine essence ni.



Ni pulak nombor rujukan Kementerian Kesihatan Malaysia untuk sabun marine essence / sabun ketiak yang hot dan viral di pasaran.

SABUN MARINE ESSENCE TAK BERKESAN!!!

Alhamdulillah, sabun marine essence / sabun ketiak ni dah jadi viral dah sebab rata-rata customer memang berpuas hati dengan keberkesanan sabun ketiak ni. Haa kalau tak percaya jom tengok testimoni-testimoni sabun marine essence. 

TESTIMONI / REVIEW MARINE ESSENCE BEAUTY BARS & BODY WASH

 TESTIMONI 1  

Alhamdulillah tak sampai 10 hari guna sabun dan shampoo marine essence / sabun ketiak, bayi comel ni dah mula bebas dari masalah eczema yang kronik. 

Senang jer, hanya mandikan dan shampookan bayi anda dengan rangkaian produk marine essence ni. 

Menurut ibu dan ayah bayi comel ni, puas dah mereka berubat dengan pakar kulit, tapi masalah eczema bayi mereka masih takde perubahan hingga lah mereka mencuba sabun marine essence ni. 

Nampak tak perbezaan ketara pada muka dan kepala bayi comel ni? Alhamdulillah tak sampai 10 hari guna sabun marine essence ni, bayi dah boleh tersenyum lebar bila masalah kulit kering, gatal dan berair hampir pulih sepenuhnya.

Jangan malu, jangan segan untuk whatsapp Yaya berkaitan sabun marine essence ni yer. 

TESTIMONI 2


TESTIMONI 3



TESTIMONI 4


TESTIMONI 5

 

TESTIMONI 6

 

TESTIMONI 7

 

TESTIMONI 8

 

TESTIMONI 9

 

TESTIMONI 10

Macam gambar ni, testimoni En Hafiz dari Melaka yang merupakan bekas pesakit appendiks dan telah melalui proses pembedahan untuk merawat appendiks tersebut sehingga meninggalkan parut. Tapi lepas cuba tukar sabun biasa beliau kepada sabun marine essence, hari demi hari masalah parut pembedahan Encik Hafiz semakin pudar

Bahan-bahan dalam sabun marine essence ni memang 100% bahan semulajadi. Insyaallah selamat untuk semua golongan termasuk bayi dan ibu hamil. Bahan utama yang ada dalam sabun ketiak ni adalah garam buluh dari korea. Seperti yang kita tahu, garam memang sering dijadikan rawatan alternatif untuk masalah kulit. Pernah tak mak-mak kita ajar lumur air garam kat badan bila kulit gatal-gatal? Haa fungsi sabun marine essence ni pun sama lah. So, insyaallah kalau amalkan mandi guna sabun ketiak ni, masalah kulit yang kronik sekalipun boleh dikurangkan


TESTIMONI 11



TESTIMONI 12




TESTIMONI 13

 

TESTIMONI 14

 

TESTIMONI 15



TESTIMONI 16



TESTIMONI 17

TESTIMONI 18


TESTIMONI / REVIEW MARINE ESSENCE SHAMPOO  

TESTIMONI 1


TESTIMONI 2


TESTIMONI 3


TESTIMONI 4


TESTIMONI 5


TESTIMONI 6



TESTIMONI 7


TESTIMONI 8


TESTIMONI 9


TESTIMONI 10

   

TESTIMONI / REVIEW MARINE ESSENCE TOOTHPASTE

TESTIMONI 1


TESTIMONI 2


TESTIMONI 3



AGENT UTAMA MARINE ESSENCE KELANTAN 




Untuk orang Pantai Timur khusus nya Kelantan, jika anda nak dapatkan sabun marine essence/ sabun ketiak/ sabun hijau wangi ni, boleh whatsapp Yaya cepat-cepat yer. 
 
CIK YAYA
019-5252028 / 014-5002339 

#SabunKetiak #MarineEssence #AgentMarineEssenceKelantan #AgentMarineEssencePasirMas #SabunMarineEssece #ShampooMarineEssence #UbatGigiMarineEssence #ProdukSHOM #SabunKulitKering

No comments:

Post a Comment