HERBA MAHARANI

NAK MURAH? 
NAK MAHARANI 2017?

HERBA MAHARANI: JANGAN MAIN-MAIN DENGAN KEHEBATAN HERBA MAHARANI


Haritu first time Yaya beli herba maharani. Bukan apa tak menahan

laa tengok kawan-kawan asyik update makan maharani ni best laa, 

mengancam laa, macam-macam lagi laa. Kalau yang dah kawin tu 

lagi laa update nye. Sebagai pelengkap dunia kewanitaan kita laa. 

Ish saje je korang kan. Nak bagi Yaya jeles. haha geram nak 

mencuba jugak laa maharani ni


Akhirnya terbeli jugak lah…tak sempat sampai rumah, dalam 

kereta jugak Yaya bukak nak selongkar macam mana herba 

maharani neh. And kebetulan ada lori block belakang kereta, so 

takpe lah. Tunggu laa dulu dalam kereta sambil usha maharani. 

Dengan rakusnya Yaya koyak plastik pembalut tu. Punya laa tak 

sabar. Lepas tu bukak laa kotak nye


Wow!! Terkedu kejap. Tak cakap banyak, terus tunjuk kat partner 

Yaya kat sebelah. Dia pun ter Wow sama. Haha nak gelak pun ada 

bila ingat ekspresi muka masing-masing time tu. Bukan apa, kotak 

dia eksklusif sangat. Bila bukak kotaknya, kat bahagian dalam lagi 

eksklusif. Haa cuba tengok gambar kat bawah…cantik kan. 

Dengan baldu nya, dengan coraknya, memang ada kelas. Yela 

benda bagus, memang dijaga dengan terbaik kan



Dah beli, Yaya pun search laa pasal cara makan semua tu. 

Alamak!!! Tiba-tiba jadi cuak pulak nak makan. Yela semua cakap 

jangan main-main dengan herba maharani. Hmmm…best sangat ke 

Maharani ni? Berkesan ke? Haha MEMANG BERKESAN! Itu 

ayat first Yaya. Kenapa? Sebab banyak sangat good things yang 

jadi kat diri Yaya. Walaupun baru makan sekotak

Sebelum tu, Yaya nak share pasal apa sebenarnya herba maharani 

yang famous sangat ni kan? Nak cuba sesuatu kena lah kenal dulu 

kan. Baru laa yakin nak guna. Tak kenal maka tak cinta. Ye tak? 



APA ITU HERBA MAHARANI?

Herba maharani ni dikenali sebagai Te Zhi Bai Feng Wan. Ia adalah 

keluaran Beijing Tong Ren Tang yang merupakan tanda perniagaan 

yang bersejarah melebihi 300 tahun di China. Herba maharani 

adalah diperakui sebagai “Produk terkenal di China” pada tahun 

1994. Ia juga diiktiraf sebagai “Spesis ubat herba yang terpelihara” 

pada tahun 1998


Uol jangan risau ye sebab herba maharani ni memang mendapat 

pengiktirafan HALAL oleh Pertubuhan IFANCA (China 

Islamic Association- badan islam luar Negara yang diiktiraf 

oleh JAKIM). Selain daripada tu, herba maharani ni juga 

mendapat kelulusan daripada Jabatan Kawalan Dadah Malaysia 

dan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan nombor 

pendaftaran MAL20014419T (ada dipaparkan di kotak 

pembungkusan)

p/s: Pastikan uol beli herba maharani ni dengan agent yang bertauliah ye untuk elakkan sebarang penipuan. Dan juga pastikan di kotak tu ada hologram dari KKM. Sebab herba maharani yang original, memang akan ada hologram di setiap kotak bungkusannya. Nak senang, order je dengan Yaya. Dah confirm-confirm dapat yang original and dapat free consultation lagi pasal cara nak makan herba maharani ni



KANDUNGAN HERBA MAHARANI

Yang membuatkan herba maharani ni special dan hebat sebab  

ianya menggabungkan 16 jenis ramuan herba terpilih dan bernilai 

dengan pati ayam hitam sebagai ramuan utamanya. Yaya 

senaraikan satu-persatu ya kandungan yang ada dalam herba 

maharani ni

INGREDIENTS: mg per pill (*contains animal parts)
*Gallus Gallus Domesticus
Radix Panax Ginseng
Concha Ostrea Gigas
Radix Rehmannia Glutinosa
Radix Angelica Sinensis
Radix Glycyrrhiza Uralensis
Radix Paeonia Lactiflora
Rhizoma Cyperus Rotundus
Radix Asparagus Cochinchinensis
Radix Salvia Miltiorrhiza
Radix Astragalus Membranaceus
Rhizoma Dioscorea Opposita
Radix Stellaria Dichotoma
*Os Sepiella Maindroni
Rhizoma Ligusticum Chuanxiong
*Cornu Cervus Nippon

Haa cukup 16 herba terpilih. And ada jugak precaution. Jangan 

kata Yaya tak payung. Baca ye

“This product contains animal parts.  Please consult your pharmacist/doctor if symptoms persist/worsen. Contraindicated in pregnant women” 

So, tujuan utama makan herba maharani ni pun sebagai usaha 

untuk pregnant kan. Bila dah pregnant tu, stop lah kejap sampai 

bersalin. Lepas bersalin, start makan balik untuk betulkan segala 

urat-urat yang putus masa meneran tu kan. Lagi satu untuk 

ketatkan yang mana longgar, demi kesejahteraan hubungan suami 

isteri



FUNGSI HERBA MAHARANI 

Herba maharani berfungsi untuk menyelesaikan masalah kronik 

wanita dan gadis remaja seperti senggugut, keputihan, peredaran 

haid yang tidak teratur dan usaha untuk hamil. Ia juga 

merupakan amalan terbaik untuk wanita selepas bersalin (menguat 

dan mengecutkan otot rahim) dan melegakan masalah sakit 

pinggang dan belakang, angin dalam badan dan kebas


Selain tu, fungsi herba maharani adalah untuk:

***melancarkan peredaran darah dalam badan
***melegakan masalah sakit sendi, lutut, migraine, angin dalam badan, lenguh-lenguh, kebas dan urat saraf
***menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payudara, ovary, pinggul)
***Sebagai ubat gantian untuk jamu
***menyuburkan badan selepas bersalin
***mengecutkan otot-otot rahim dengan cepat
***untuk golongan wanita yang hampir menapous, ia mampu menguatkan tulang dan daya tahan penyakit
***menguatkan hati dan buah pinggang
***menghilangkan bau mulut (terutama waktu pagi)
***Baik untuk pesakit kencing manis
***menyelesaikan masalah buasir
***merangsang hormone estrogen, progesterone, dan androgen
***menghilangkan kelesuan dan pucat muka
***melambatkan proses menapous
***menguatkan antibody/imunisasi
***menghilangkan perpeluhan pada waktu malam
***menambah darah semasa bersalin
***menguatkan peranakan 
***memperbanyakkan pengeluaran susu badan selepas bersalin
***meningkatkan kecerdasan minda
*** yang paling penting, ia mengeratkan hubungan suami isteri


KEHEBATAN DAN KEBERKESANAN HERBA MAHARANI

***membantu menyelesaikan masalah persekitaran ovary dan rahim- senggugut, keputihan, kegatalan, haid tidak teratur, menapous dan lain-lain
***membantu menyelesaikan masalah persekitaran payudara iaitu sebarang ketumbuhan, saluran yang tersumbat seterusnya memberi keanjalan kepada payudara
***mengawal selia tekanan darah, emosi dan saraf
***membantu menyelesaikan masalah sengal-sengal sendi,asma, urat timbul, peranakan jatuh (prolebsis), sakit pinggang dan lain-lain
***menyerlahkan kecantikan luaran iaitu menaikkan seri muka, muka lebih bermaya, bersemangat, kulit halus, awet muda dan dapat memberikan kebahagiaan kepada pasangan 
***amalan selepas bersalin untuk mengelakkan kemurungan, membantu membetulkan kedudukan ovary dan rahim
***ubat seks untuk wanita di mana nikmat luar biasa kepada kedua pihak
***menghasilkan daya kemutan yang sangat dasyat hingga suami pasti teringat-ingat isteri tersayang sepanjang masa

### Pada yang dah ada premium beautiful, amatlah digalakkan untuk amalkan herba maharani ni. Kombinasi premium beautiful dan herba maharani sangatlah berkesan luaran dan dalaman…memang umphhhh!!!



CARA RAHSIA MENGGUNAKAN HERBA MAHARANI

Cara makan herba maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji pil 

kecil sehari. Mulakan makan herba maharani hari pertama 

selepas period (datang haid)

Masa terbaik untuk makan herba maharani ialah pada waktu pagi 

sebelum sarapan

Makan mestilah bersama air suam

**Herba maharani ni mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba (tindak balas badan yang berbeza)

Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dan jika badan rasa panas 

minum banyak air panas/ air mineral. Kemudian kurangkan dos 

kepada 10-15 biji

Atau boleh juga mulakan dengan 10 biji. Kalau rasa okey (badan 

tak panas), boleh tambah dos kepada 15 atau 25 atau 50 biji

Jangan ambil kurang dari 10 biji sehari ye sebab nanti tak 

berkesan

Kuantiti dalam sekotak herba maharani = 6 bebola putih = 300 biji 

kecil pil herba (50 biji pil dalam satu bebola)

**jika ambil 10 biji sehari = 30 hari (waktu period jangan makan)
**jika ambil 25 biji sehari = 12 hari (habis sekotak, stop untuk bulan itu, sambung lepas period)
**jika ambil 50 biji sehari = 6 hari (habis sekotak, stop untuk bulan itu, sambung lepas period)

### Sebulan amalkan satu kotak sahaja herba maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan herba maharani seketika sehingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama

Herba maharani merupakan pil kesuburan bagi wanita, sesuai 

diambil untuk wanita yang inginkan cahaya mata atau wanita yang 

akan mendirikan rumah tangga sebagai persediaan kesuburan awal. 

Herba maharani boleh juga diambil untuk wanita yang sedang 

berpantang selepas bersalin

Kenapa tak boleh makan herba maharani masa tengah period? 

Sebab darah tengah keluar, so penyerapan nutrient kurang 

berkesan. So, elakkan makan masa period ya

Perhatian: Elakkan makanan yang bersifat ‘sejuk’ seperti salad dan tembikai. Begitu juga dengan the kerana mengandungi kafein semasa mengambil herba maharani. Sewaktu makan folic acid atau ubat subur yang lain, anda juga boleh makan herba maharani. Akan tetapi, dinasihatkan anda makan herba maharani ni pada selang masa sekurang-kurangnya 4 jam. Contohnya, selepas makan folic acid, anda boleh makan maharani selepas 4 jam. Harap maklumat ini dapat membantu


TESTIMONI BERJAYA HERBA MAHARANI

Alhamdulillah herba maharani terbukti mampu meremajakan kulit 

dan menjadikan kita orang perempuan ni kekal awet muda. Even 

dah meningkat usia, tapi rupa dan bentuk badan tu takde langsung 

macam dah tua. Alhamdulillah, itu lah yang wanita paling suka 

kan. Nak muda je sentiasa ;)

Ni Kak Mie
Haritu Yaya ke kelas bisnes, macam biasa lah setiap hari rabu 

memang akan ada kelas bisnes mingguan kat Dolomite Centre, 

Batu Caves. Kebetulan pulak speaker malam tu Inspektor Kak 

Mie, actually bekas polis. Sebelum buat bisnes ni memang Kak Mie 

seorang pegawai polis. Badan memang tough lah, gaya polis 

macam mana kan. Haa korang bayang kan lah sendiri. hehe

Kak Mie dengan anaknya yang bongsu

Yang menarik nya pasal Kak Mie ni, kisah hidup dia dan testimoni 

herba maharani. Kak Mie bagitahu, umur dia tahun 2016 ni dah 

mencecah 55 tahun. Emm kalau nak diikutkan memang pangkat 

nenek lah kan. Dah layak untuk ada cucu cicit. Tapi special nya 

Kak Mie ni, pada umur 54 tahun, Kak Mie still nampak muda 

dari usia sebenar. Yaya first time jumpa Kak Mie malam tu, 

ingatkan umur dia around 30++ macam tu lah,sebab sebelum kelas 

start ada laa borak-borak sikit dengan Kak Mie. Bila Kak Mie 

bagitahu umur dia, memang ramai yang ternganga, tak percaya

Nak tahu cerita lagi, Kak Mie ni even umur dah cecah 55 tahun tapi  
still lagi ada baby, Kak Mie cakap ni semua penangan herba 

maharani lah. Suami memang puas hati lah. Takde gaya orang 

tua, orang menopause pun. hehe

Kak Mie bersama suaminya (foreigner uol)

Memang kitorang muda ni teruja habis dengan effect maharani. Itu 

yang Yaya tak sabar nak try. Alhamdulillah Yaya dah pun cuba dan 

Yaya nak kongsikan testimoni Yaya sendiri


TESTIMONI DIRI SENDIRI SELEPAS MAKAN HERBA MAHARANI

Alhamdulillah Yaya dah makan herba maharani ni. Tercapai jugak 

hasrat nak try macam mana rasa dan kesan herba ni. Alhamdulillah 

semua nya kesan yang positif. Actually Yaya sempat makan 

sekotak je, hehe kenapa? Sebab lepas habiskan sekotak tu 

alhamdulillah Yaya mengandung. Syukur...so stop lah dulu, Yaya 

cadang nak sambung consume herba maharani ni masa dalam 

pantang nanti. Insyaallah

Antara kesan yang Yaya sendiri rasa lepas makan sekotak herba maharani:

1. Period teratur

2. Melawaskan. Yaya memang sejak dari dulu ada sembelit. Bila makan maharani ni, lawas lah pulak jadinya. Suka sangat

3. Kulit seluruh badan memang halus dan lembut, yang Yaya paling tak sangka, kulit kat bahagian punggung pun boleh halus dan lembut. Memang takde langsung rasa kasar. Uol pun tahu kan, kulit kat area punggung ni memang kasar, so bila pegang je rasa lembut semacam, memang kagum lah dengan apa yang maharani ni boleh buat

4. Mengetatkan. haha husband Yaya puji okeh! Malu iol...memang beza sangat. Grip tu pun lagi mengancam dan lagi ketat. Uol yang ada masalah longgar, memang wajib cuba herba maharani ni. Tengok apa komen husband uol pulak

5. Kulit jadi pinkish, kemerah-merahan

6. Badan jadi warm, takde dah rasa sejuk. Tak perlu nak pakai stokin. Ini yang ibu dalam pantang sesuai sangat makan, sebab memanaskan badan. Orang perempuan ni elok kalau badan warm, tak sejuk

7. Rambut jadi lembut

8. Badan fit, memang cergas yang teramat. haha sesuai sangat untuk uol yang selalu complaint letih, lesu, penat. Memang memudahkan aktiviti harian kita

9. Payudara makin anjal. Aummm laki Yaya suka lah ni. haha

10. Alhamdulillah, berjaya pregnant. Herba maharani ni memang menguatkan dan menyuburkan rahim. So, sesiapa yang tengah usaha untuk dapatkan anak tu, boleh laa ikhtiar makan herba ni pulak. Jangan lupa minum banyak air ;) 

Harga herba maharani:

RM98.00 (Sekotak)

RM88.00 (harga lama)

#AgentSahHerbaMaharani

Cik Yaya 


019-6703896 / 014-5002339

Uol juga boleh menghubungi agent sah kami yang tersenarai di 

bawah. Selain untuk dapatkan herba maharani, uol juga boleh 

hubungi mereka untuk dapatkan:

Sabun ketiak/ sabun marine essence
Shampoo marine essence
Mineral coffee
Garam buluh
BB plus collagen
Biovelocity Sleep Mate @ tilam kuat
Premium Beautiful corset
Bio-ever nano cream

Paidi Hasan (Agent Kelantan/Terengganu)
014-5002339

Zulaikah Aman (Agent Kuala Lumpur/Selangor)
013-8535825

Nina (Agent Kelantan)
013-9450301

Alfin (Agent Sabah/Sarawak)
014-3713139

Shima (Agent Kedah/Penang)
013-5181410

Hidayah (Agent Pahang)
013-4765294

Asma (Agent Johor)
019-7288928

Awanis (Agent Shah Alam)
012-2107293

Noraziana (Agent Perak)
012-5982258

Bagi uol yang berminat untuk menjadi pengedar herba maharani, 

jangan segan-segan untuk contact Yaya (019-6703896) ye


Kelebihan menjadi pengedar herba maharani:

Dah tentu la income sampingan dari RM2OO hingga RM7OOO sebulan

Menikmati harga ahli yang akan memberikan UNTUNG RUNCIT yang berbaloi untuk satu unit

Comission dari 3% hingga ke 41%

Sales kit

Kad pengedar yang sah

Trip melancong 5 star treatment sebanyak TIGA kali setahun

Pakej umrah

Tabung kereta percuma

Macbook air/ipad mini/iphone 5s 
(terms and condition)

Majlis anugerah besar-besaran untuk setiap tangga kejayaan

FREE TRAINING
Business class percuma tiga kali seminggu

FREE COACHING
Di mana anda akan di guide sehingga mencapai impian dan matlamat



 Jangan lepaskan peluang keemasan ni taw. Cepat-cepat contact Yaya ;)


 Ini memang kisah benar. My real testimoni. Memang rezeki dari Allah tapi tak salah kita usaha kan. Alkisahnya sebulan sebelum kawin, Yaya sempat makan maharani. Sekotak je pun. Then, tak sangka lepas kawin terus lekat. Bunting pelamin. Memang hebat penangan maharani ni. Patut lah orang gelar herba kesuburan. Jangan main-main dengan herba maharani. Power betul herba ni. Ada tu tak sempat nak habiskan satu kotak, terus lekat. Dasyat betul. Sebab tu Yaya sangat syorkan bagi sesiapa yang sedang berusaha untuk dapatkan zuriat tu, boleh laa cuba amalkan herba maharani ni. Kita usaha sebelum tawakal kan.

Puteri sulung Yaya, Safiya Ibtisam

Disebabkan penangan herba maharani, Yaya dan husband dapat sambut our first anniversary bertiga dengan kehadiran puteri sulung kami, Safiya Ibtisam. Ramai yang tak sangka. Even kami sendiri pun, tak sangka secepat ni. Apa-apa pun, alhamdulillah untuk hadiah yang terindah ni. 

Haa jangan tak tahu, herba maharani ni bukan untuk yang dah kahwin je, anak dara pun boleh amalkan. Takde kesan sampingan pun. Yang penting ada kelulusan dari KKM dan dijamin HALAL. So, uol tak perlu ragu-ragu untuk amalkan herba maharani ni ye.

Actually banyak je fungsi herba maharani ni selain dari untuk kesuburan. 


Macam mana? Best kan herba maharani ni. All in one.

So, jangan malu-malu untuk dapatkan herba maharani dengan Yaya. Insyaallah membantu. Kalau yang lepas bersalin tu, memang elok sangat laa berpantang dengan herba maharani ni. Selain banyakkan susu badan, herba maharani ni akan sentiasa keep badan kita warm. Best kan. Takde laa sakit sendi-sendi tu.

Ni antara testimoni berjaya hamil dengan herba maharani
 


Untuk sebarang tempahan herba maharani, uol boleh whatsapp Yaya directly.

Cik Yaya

019-6703896
014-5002339

 Atau kalau uol teringin untuk mencuba produk lain, pun boleh, sangat dialukan.

Set marine essence
Bio seleza feminine pad
BB Plus Collagen
Min Kaffe
Garlic
Shake ME

Just whatsapp me okeh.

Nak jadi agent untuk product-product yang super duper hot ni pun boleh. Takde masalah. 

Apa kelebihan yang akan uol dapat bila jadi agent?

1) Harga barang 15-20% lebih murah
2) Member card
3) Sales kit
4) Free personal coaching face to face
5) Free online coaching
6) Free group training

Disamping tu jugak, uol akan digrooming 360 darjah sebagai usahawan online dengan personality yang tersendiri.

Benefit lain bila uol pilih untuk jadi agent yang berdaftar:

1) Award sales setiap bulan
2) Red carpet event 4 kali setahun (boleh laa uol melaram macam Che Ta ke kan)
3)  Free travel ke oversea 2 kali setahun
4) Free umrah
5) Duit kereta bulanan dibayar
6)Handbag, Ipad, MacBook etc

Whatsapp cepat taw sebelum terlambat !

Cik Yaya

019-6703896
014-5002339  

#HerbaMaharani #HerbamaharaniKelantan #MaharaniSelangor #MaharaniKL #HerbaKesuburan #CikYaya #AgentmaharaniDiperlukan #MaharaniSelayang #MengandungLepasAmalHerbamaharani


Agent utama HERBA MAHARANI:

PAHANG
Hidayah Husin (013-4765294)

KELANTAN
Paidi Hasan (014-5002339)
Ayunie (017-9772982)

SABAH
Ramlah Moin (014-6953617)
Zulaikah Aman (010-5030497)
Sofia Herman (016-3334843)
Afiah (014-8525396)
Kasmia (014-9587884)
Maidah (019-8510968)
Hasnah (016-5883142)

KEDAH
Syima (013-5181410)

SELANGOR / KUALA LUMPUR
Fazzilah (017-9237290)
Yana (012-5982258)
Sahara (018-2575610)
Nurun Najah (016-2811785)
Sofia Herman (016-3334843)
Mariani (012-9171164)

PERAK
Salina (012-3819051)
Yana (012-5982258)

 JOHOR
Asma (018-2127275)

Boleh contact nombor-nombor di atas untuk COD / postage HERBA MAHARANI di kawasan anda.

CIK YAYA
019-6703896
Agent Utama HERBA MAHARANI

#AgentUtamaHerbaMaharani #AgentHerbaMaharaniKelantan #AgentHerbaMaharaniSabah #AgentHerbaMaharaniSelangorKualaLumpur #AgentHerbaMaharaniPerak #AgentHerbaMaharaniJohor #AgentHerbaMaharaniKedah #AgentHerbaMaharaniPahang



Harga Herba Maharani 2017
Promosi Herba Maharani 2017
Jualan Murah Herba Maharani 2017
Paling Murah Herba Maharani 2017
Cara makan Herba Maharani
Cara makan Herba Maharani
Fungsi Herba Maharani
Kebaikan Herba Maharani
Herba Maharani
Agent Herba Maharani Selayang
Agent Herba Maharani Sungai Buloh
Agent Herba Maharani Shah Alam
Agent Herba Maharani Kelantan
Agent Herba Maharani Ampang
Agent Herba Maharani wangsa Maju
Agent Herba Maharani Setapak
Agent Herba Maharani Cheras
Agent Herba Maharani Puchong
Agent Herba Maharani Kuala Lumpur
 

No comments:

Post a Comment