COZUMA SERIES


HARGA COZUMA SET SERIES 2017SET MEKAP TERBAIK 2017



Hai uol...hari ni Yaya nak share produk terbaik - Cozuma produk. Produk cozuma ni terdiri daripada gincu, bb cream, cc cream dan yang terbaru, lip gloss cozuma. Memang memikat hati betul. Honestly Yaya dah hampir 2 tahun jadi pengguna setia lipstick cozuma ni. Warna yang selalu menjadi pilihan hati Yaya of course la Pandora Red sebab sesuai dengan warna kulit Yaya yang tak berapa nak cerah and tak jugak terlalu gelap. Yaya pun memang jenis yang suka ambik safe option, so tak terlalu merah macam mak ngah ok lah bagi Yaya

Yaya actually start jadi pengguna setia lipstick cozuma ni sebab tengok my mentor always pakai everytime dorang nak keluar appointment. So Yaya pun jadi terliur lah nak try jugak. First time pakai alhamdulillah memang terus jatuh cinta! Tekstur lipstick cozuma ni yang melembapkan bibir sebab ada collagen memang buatkan Yaya selesa. So that bibir kita tak cepat kering even dalam air cond sekalipun

And yang lagi best, pakai lipstick cozuma ni macam pakai pelembap bibir yang bewarna. Kalau uol memang jenis yang selalu je rushing pagi-pagi nak pergi kerja, memang sesuai sangat lah oles lipstick ni kat bibir sebab tak perlu nak pakai 2 3 jenis untuk bagi bibir nampak cantik dan berseri. Tak perlu kot nak pakai lip gloss bagai sebab once uol pakai lipstick cozuma ni memang bibir akan nampak lembap dan cantik. lagipun boleh tahan dalam jangka masa yang lama

Jom kita tengok lebih lanjut pasal lipstick cozuma

COZUMA LIPSTICK

 Ada 7 warna, so uol boleh laa pilih warna yang mana berkenan di hati

Gincu Berkabut
Sapu bibir anda dengan tekstur inovatif ini yang meluncur dengan keselesaan sempurna dalam setiap sapuan.
Formula gincu berkabut ini mneghaluskan bibir seperti sutera, kemasan satin dengan liputan warna penuh. Formula hebat untuk warna bibir tahan lama

Teknologi Unik Serbuk Warna
  • ·         Ekstrak buah betik dan sfera kolagen untuk bibir gebu
  • ·         Biji Minyak Safflower dan minyak Cottonseed untuk meluncur dengan hebat dan memberi kemasan satin
  • ·         Vitamin C dan E untuk perlindungan bibir dari persekitaran
  • ·         Squalane untuk rasa licin dan ringan 


 Harga Lipstick Cozuma:

RM39 (SM)
RM41 (SS)

COZUMA CC CREAM


Harga Cozuma CC Cream:

RM110 (SM)
RM112 (SS)

COZUMA BB CREAM (bedak asas)


Bedak asas kompak BB Cream yang ringan dari Cozuma diformulasikan dengan adunan eksklusif ramuan semulajadi untuk menjadikan tona kulit sekata, mengecilkan liang roma lalu mengembalikan keserian dan kemulusan kulit wajah. Kulit akan kelihatan segar, halus dan berseri

Kulit cantik tanpa cela, sehalus sutera:
Teknologi eksklusif dari Jepun dengan formulasi kompak "krim ke bedak" yang dapat menghalus dan menyerikan semua jenis kulit

Kulit halus berseri:
Ramuan semulajadi yang diadun sempurna untuk menjadikan kulit wajah mulus dan tanpa cela

Kekal pusam semulajadi selama beberapa jam:
Sekurang-kurangnya 10 jam wajah tanpa kilauan dengan tekstur ringan yang hebat

Harga Cozuma BB Cream:
RM198 (SM)
RM199 (SS) 

FESTIVO EYES AND CHEEK PALLETTE

 Palet semua dalam satu yang sesuai untuk mewujudkan pelbagai pandangan memukau. palet ini mengandungi semua yang diperlukan untuk kegunaan siang dan malam

Teknologi unik serbuk warna yang diperbuat daripada:
  • Serbuk mutiara untuk kesan halus yang hebat
  • Trigliserida dan silikon untuk rasa mewah dan seperti baldu
  • Polimer sfera semulajadi untuk aplikasi yang mudah
  • Pigmen halus untuk memberikan warna semulajadi
 Harga:
RM78 (SM)
RM79 (SS) 

Untuk sebarang tempahan @ any promo berkenaan produk cozuma ni, boleh contact Yaya directly ye

Cik Yaya

014-5002339 / 019-6703896

No comments:

Post a Comment